Redactia.ro
Home » Știri » Celebra prezentatoare de la TVR, detalii picante despre relația cu miliardarul Ioan Neculaie. „A înșela înseamnă când te duci cu sufletul în ată direcție”

Celebra prezentatoare de la TVR, detalii picante despre relația cu miliardarul Ioan Neculaie. „A înșela înseamnă când te duci cu sufletul în ată direcție”

A fost una dintre cele mai frumoase și celebre prezentatoare de la TVR. A rupt inimile multor bărbați, iar acum a vorbit deschis despre viața sentimentală. Iuliana Marciuc, căci despre ea e vorba, a comentat fără menajamente despre bărbații din viața sa.

Vedeta TV a trăit o iubire interzisă cu Adrian Enache 10 ani, timp în care cei doi erau căsătoriți. Iuliana Marciuc nu l-a uitat nici pe Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, echipa care făcea senzație în prima ligă acum mulți ani.

Dezvăluiri despre fostele iubiri

În emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, fosta crainică de la TVR a spus lucrurilor pe nume despre relațiile de iubire din viața ei. Ea a fost întrebată de câte ori a înșelat. Marciuc a răspuns fără reținere.

„Multe rectificări am în ceea ce ai citat tu. Sper să rețin totul. Cu Ioan Neculaie am avut o relație foarte frumoasă și o mai avem în continuare de prietenie datorată prezenței mele la Cerbul de Aur mai mulți ani la rând, la început în calitate de prezentator, apoi de realizator.

Apoi, cu omul de afaceri grec, a existat o poveste, într-adevăr, dar în niciun caz ea nu s-a finalizat așa cum a relatat presa. Da, e adevărat că Adrian continua să îmi cânte. Mi-am adus aminte ce nu e adevărat, «treaba cu păpușă», el nu m-a alintat niciodată așa, nu știu de unde e scoasă treaba asta. A fost o scurtă perioadă de timp cu muzica grecească pe care o cânta, dar și acum continuă să cânte.
A înșela înseamnă atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată”, a spus Iuliana Marciuc la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Iuliana Marciuc, poveste de dragoste cu năbădăi alături de Adrian Enache

Fosta craincă de la TVR este acum căsătorită cu Adrian Enache, bărbatul care i-a fost amant timp de 10 ani. „Când m-a înșelat Iuliana, am luat-o ca atare. Prin ziare apărea împreună cu un grec, și eu la ora aia o sunam și îi cântam muzică grecească”, spunea la un moment dat Adrian Enache despre Iuliana Marciuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: