Redactia.ro
Home » Știri » Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume

Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume

GALERIE FOTO (7) Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume

Ei sunt bogații celebri și cu inimă mare, care adoptă copii necăjiți din întreaga lume. Iată o listă cu câteva dintre vedetele internaționale sau naționale care au făcut acest gest pentru copiii mai puțin norocoși în viață, care s-au născut în medii defavorizate, în familii dezmembrate sau cu situație financiară precară sau în state unde nici măcar autoritățile nu pot face multe pentru ei.

Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume

Madonna

Madonna are o avere estimată la aproximativ 850 de milioane de dolari, ceea ce o face una dintre cele mai bogate cântărețe din lume. Regina Muzicii Pop este una dintre cele mai emblematice și influente vedete din lume. Și are și o inimă mare. Pe lângă fiica biologică, Lourdes Leon, Madonna mai are patru copii adoptați. Doi dintre ei, din Malawi, un stat din Africa, în 2006. David a fost adoptat de bebelus, pe când Mercy avea deja patru ani când a ajuns sub aripa cântăreței și doi frați gemeni, Esther și Stella Mwale, adoptați în 2017.

„Îmi amintesc cât de prețios este timpul și cum fiecare copil îți cere atenție, supraveghere și ghidare într-o formă diferită. Trebuie să fii pregătit pentru orice, iar copiii te învață lucruri, asta spune toată lumea. În primul rând te învață să nu mai fi atât de obsedat de tine”, a mărturisit Madonna într-un interviu.

Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume
Madonna și cei șase copii: Lourdes (fiica biologică), Rocco, David, Mercy, Stella și Estere. Foto: Instagram

Tom Cruise

În octombrie 2022, valoarea netă a lui Tom Cruises a fost estimată la aproximativ 600 de milioane de dolari. Cruise este unul dintre cei mai bine plătiți actori. Și care se gândește și la ceilalți. Tom Cruise a adoptat doi copii pe vremea când era căsătorit cu Nicole Kidman, pe Isabella și pe Connor. Isabella a fost adoptată când avea două luni, în 1992, iar în prezent, ea este artistă și are și propria ei afacere, iar pe Connor, Cruise și Kidman l-au luat în familia lor în 1995, după ce actorii s-au căsătorit. Din păcate, cei doi au divorțat, ulterior.

Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume

Sharon Stone

Celebra actriță Sharon Stone are o avere estimată la 60 milioane de dolari. Este cunoscută și îndrăgită în întreaga lume și la fel de cunoscut este și faptul că a dorit să ofere o familie unor copii necăjiți. În timpul căsătoriei cu jurnalistul Phil Bronstein, Stone a suferit mai multe avorturi spontane din cauza unei boli autoimune, ceea ce a determinat cuplul să se gândească la adopție. În 2000, ei l-au adoptat pe Roan și au ajuns să se lupte îndelung pentru custodia copilului după ce au divorțat în 2004. În prezent, actrița îi crește singură pe Roan (22 de ani), Laird (16 ani) și pe Quinn (15 ani), toți fiind înfiați.

Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume
Sharon Stone și cei trei copii adoptați. Foto: Instagram

Angelina Jolie

Angelina Jolie este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute actrițe și mai bogate din lume. Pentru un singur rol, ea a încasat nu mai puțin de 20 de milioane de dolari, iar în total, averea ei depășește 120 de milioane de dolari. E îndrăgită nu doar pentru talentul ei de a juca, ci și pentru actele de caritate pe care le face și pentru acțiunile umanitare în care este implicată de foarte mult timp. Pe vremea când era cu Brad Pitt, ei au devenit părinții a șase copii, crescuți multă vreme departe de reflectoarele puternice de la Hollywood: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox. Maddox, Zahara și Pax au fost adoptați din orfelinatele din Cambodgia, Etiopia și respectiv Vietnam, iar ceilalți trei sunt copiii lor biologici.

Angelina Jolie a dat naștere, în Namibia, primului ei copil natural cu Brad Pitt. Cei mai mici copii ai lor sunt gemenii Knox și Viviene, care s-au născut în 2008, în Nisa, Franța. Greu de prins într-o poză cu toții, pentru că sunt mulți, iată o fotografie de acum ceva timp cu Jolie și copiii.

Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume
Angelina Jolie și cei șase copii ai ei. Foto: Getty Images

Hugh Jackman

Hugh Jackman are peste 180 de milioane de dolari în conturi. Căsătorit din 1966 cu Deborra-Lee Furness, actorul australian declarat cel mai sexy bărbat în 2008 este tatăl a doi copii adoptati, Oscar Maximillian, nascut în 2000, și Ava Eliot, născută în 2005. Soția actorului, Deborra-Lee Furnes, a suferit două avorturi spontane când cei doi au decis să adopte în loc să mai încerce să conceapă pe cale naturală.

Celebri și cu inima mare. Ei sunt bogații care nu cumpără iahturi și insule, ci adoptă copii necăjiți din întreaga lume
Foto: Getty Images

Vedete din România care au adoptat copii

Chiar dacă nu vorbim despre averi impresionante, asemenea celebrităților de peste hotare, iată câteva persoane publice din România care au devenit părinți prin intermediul adopției. Sunt destule, printre ele: Luminița Anghel, Teo Trandafir, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, Horia Brenciu, Elena Cârstea.

Luminița Anghel

Luminița Anghel l-a întâlnit pe fiul ei, David, într-o emisiune televizată și atunci a realizat că nu mai poate sta departe de el. David avea doi ani atunci când a fost adoptat de cântăreață. Ea a mai vrut în urmă cu câțiva ani să adopte o fetiță pe nume Măriuca, pe care a cunoscut-o când a mers într-un centru de plasament în ziua de Paște. Deși a avut mai mulți ani grijă de ea, atunci când a anunțat în mod public că vrea să o adopte, a apărut mama naturală a fetei, care s-a opus radical, a scris a1.ro.

Foto: preluare Libertatea

Teo Trandafir

Teo Trandafir are o fetița, Maia, pe care a adoptat-o în 2004 și care a devenit deja majoră în acest an. La un moment dat, Teo Trandafir a mărturisit că a avut parte de lipsuri, dar a reușit să treacă peste momentele dificile alături de Maia.

„Cred că am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălțări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema și așa. Am avut o revelație în clipă în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălțări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Și atunci am zis așa: această situație trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am și câștigat”, a mai declarat Teo Trandafir, conform WOWBiz.

Horia Brenciu

Horia Brenciu şi soţia lui, Alice Dumitrescu, au adoptat un băieţel.

„Adopţia este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult doreşte un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiţi de orice efort, supărare sau frustrare”, a spus Horia Brenciu, pentru Viva!.

Despre Toma, cântărețul a spus: „Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, conform Gândul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: