Redactia.ro
Home » Monden » Celia a trecut prin clipe de coșmar! Ea și familia ei s-au aflat în stare gravă din cauza COVID-19

Celia a trecut prin clipe de coșmar! Ea și familia ei s-au aflat în stare gravă din cauza COVID-19

GALERIE FOTO (2) Celia a trecut prin clipe de coșmar! Ea și familia ei s-au aflat în stare gravă din cauza COVID-19

Celia a făcut mărturii cutremurătoare după ce în urmă cu mai multe săptămâni ea și familia ei s-au infectat cu coroavirus, iar timp de două săptămâni ea, mama și sora sa s-au aflat în spital în stare gravă. 

Celia și familia ei s-au aflat în stare gravă din cauza COVID-19

În urmă cu mai multe săptămâni, atât Celia cât și familia ei s-au aflat în spital în stare gravă după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Cântăreața, sora sa, dar și mama lor s-au aflat în stare gravă, iar plămânii lor au fost afectați foarte tare în urma depistării pozitive cu Covid-19.

Cântăreața și-a anunțat ieri fanii de pe conturile de socializare că ea alături de întreaga sa familie au fost infectați cu COVID-19, iar pentru toți a urmat o perioadă cumplită. Mai mult, artista a declarat la Xtra Night Show că a stat internată cu mama ei în același salon, iar femeia se afla în stare critică. Se pare că ea a fost de trei ori la un pas de moarte, iar în tot acest timp inima sa a intrat în fibrilații, iar vedetei i-a fost frică că o va pierde pe cea care i-a dat viață.

Celia a trecut prin clipe de coșmar! Ea și familia ei s-au aflat în stare gravă din cauza COVID-19

”Două zile n-am dormit deloc din disperarea de a o pierde pe mama. Aveam impresia că trăiesc într-un film. Am stat două săptămâni și două zile în spital. I-au pus o perfuzie încât să-i țină inima stabilă, și după ce s-a terminat perfuzia la jumătate de oră a început din nou fibrilațiile, o rugam și o imploram din inimă. Ea chiar se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece. A fost la un pas de moarte”, a spus Celia la un post de televiziune.

Celia a rămas cu probleme în urma infectării cu COVID-19

Celia a mărturisit că Dumnezeu a fost alături de ea și de familia sa, iar cu toții au reușit să treacă cu bine peste infecția cu COVID-19 care a lăsat traume pentru toată lumea. Mai mult, artista a rămas cu probleme intestinale, după această perioadă, iar acum speră să le rezolve cât mai repede deoarece este o situație destul de jenantă.

”Nu m-aș fi gândit nicio secundă că o să trecem prin așa ceva, nu credeam că eu care am 36 de ani, sora care are 38 de ani. Am făcut o pneumonie, am luat tratament acasă, dar din păcate ziua a 6-a și a-7a eu n-am mai reușit să-mi scad febra. (…) Eu am dezvoltat un sindrom intestinal, nu știu exact cum o să scap de el, nu este deloc ușor și ok, dar virusul ăsta e foarte pervers”, a mai spus Celia la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: