Redactia.ro
Home » Știri » A murit sau nu de coronavirus Nelu Ploieșteanu? Medicii îi vor face un nou test Covid

A murit sau nu de coronavirus Nelu Ploieșteanu? Medicii îi vor face un nou test Covid

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Familia se întreabă dacă artistul a decedat într-adevăr din cauza coronavirusului. Iată de ce este în dubii familia regretatului cântăreț.

A murit sau nu de coronavirus Nelu Ploieșteanu? Medicii îi vor face un nou test Covid

Medicii îi vor face nou test Covid lui Nelu Ploieșteanu, după moartea acestuia. Soția artistului, Elena Ploieșteanu, este nedumerită de cauza decesului, deoarece joi a primit un telefon de la DSP prin care i s-a comunicat că poate ieși din carantină, ceea ce ar însemna că Nelu Ploieșteanu era vindecat, potrivit Cancan.

”Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai exista pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a spus jurnalista Mara Bănică.

Tot jurnalista Mara Bănică a fost cea care a dat și vestea morții lui Nelu Ploieșteanu, după ce a primit un telefon de la una dintre fiicele lui, în miez de noapte.

”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.”, a povestit Mara Bănică.

Regretul lui Nelu Ploieșteanu înainte de a-și da ultima suflare

Nelu Ploișteanu era internat la Spitalul Floreasca din Capitală din data de 13 Martie. Era intubat la secția de Terapie Intensivă. O sursă medicală a spus pentru impac.ro, în urmă cu câteva zile, că șansele de supraviețuire ale cântărețului sunt mici, deoarece pe lângă Covid19 avea și fibroză pulmonară. Aceeași sursă medicală a spus că Nelu Ploieșteanu regreat că înainte de internare nu a ai apucat să-i aprindă o lumânare fiului decedat, Mihăiță.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital.

Nelu Ploieșteanu avea 70 de ani și o carieră muzicală de peste 50 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: