Redactia.ro
Home » Monden » Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret! Care era ultima dorință a artistului

Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret! Care era ultima dorință a artistului

Nelu Ploiesteanu a murit! Ultima dorinta a artistului

Cântărețul de muzică de petrecere, Nelu Ploieșteanu, a plecat din această lume cu un mare regret. Înainte de a muri, artistul în vârstă de 70 de ani și-a chemat fiica la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde se afla internat, și i-a spus ce-l apasă. Care a fost ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu?

Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret! Care era ultima dorință a artistului

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață, vineri dimineață, din cauza coronavirusului, cu un regret în suflet. Artistul era supărat că înainte de a se interna, la Spitalul Floreasca din Capitală, nu a mai apucat să treacă pe la mormântul fiului său, Mihăiță, să-i aprindă o lumânăre. Și-a chemat fiica și i-a spus acest lucru, au spus surse medicale, în urmă cu câteva zile, pentru Impact.ro.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital pentru sursa menționată anterior.

Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu a murit în anul 2018. Avea 32 de ani când și suferea de tetrapareză spastică și cu encefalopatie. Mihăiță era dependent de mama lui.

“Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibelou Mihăiţă, este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei”, spunea Nelu Ploieșteanu despre fiul său, când acesta era în viață.

Fiul de 28 de ani al lui Nelu Ploieşteanu, dependent de mama lui! - YouTube

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieșteanu

În urmă cu câteva zile, claravăzătoarea Carmen Harra a prevestit maortea lui Nelu Ploieșteanu.

”Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a fost previziunea neagră făcută de Carmen Harra.

Nelu Ploieșteanu avea 70 de ani A avut o carieră muzicală de peste 50 de ani și era iubit de o țară întreagă pentru talentul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: