Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Ploieșteanu, în continuare în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Nelu Ploieșteanu, în continuare în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu (70 ani) este în continuare intubat la secția de Terapie Intensivă, a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuirea ale artistului, care este infectat cu coronavirus, pe lângă afecțiuni medicale mai vechi. Nelu Ploieșteanu ascunde și un mare regret în suflet.

Nelu Ploieșteanu, în continuare în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Starea lui Nelu Ploieșteanu nu se îmbunătățește, infectat fiind cu coronavirus. Artistul în vârstă de 70 de ani este intubat și internat la secția ATI a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală. Medicii sunt rezervați atunci când vine vorba despre recuperarea cântărețului, potrivit Impact.ro.

Nelu Ploieșteanu se află internat de pe data de 13 martie și regretă că nu a mai apucat să-i mai aprindă o lumânare fiului său decedat, înainte de a ajunge în spital, spun cadrele medicale.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital pentru sursa menționată anterior.

Un coleg de breaslă al lui Nelu Ploieșteanu, Nicu Teișanu, a confirmat și el că starea muzicantului nu este deloc una bună.  ”Nu e bine deloc. Știu că, în ultima perioadă, cânta în Slănic Moldova. Când am vorbit cu el se temea de pandemie”, a spus Nicu Teișanu.

Florin Condurățeanu a declarat că discutat cu medicul-șef de la ATI Floreasca, care nu i-a dat vești bune despre situația artistului, care mai suferă și de fibroză pulmonară.

 ”Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid-19. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a spus Florin Condurățeanu, la Antena Stars.

Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în 2018

Mihăiță avea 32 de ani când a decedat și suferea de tetrapareză spastică și cu encefalopatie.

“Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibelou Mihăiţă, este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei”, spunea Nelu Ploieșteanu despre fiul său, când acesta era în viață.

Fiul de 28 de ani al lui Nelu Ploieşteanu, dependent de mama lui! - YouTube

Nelu Ploieșteanu are peste 50 de ani de carieră de muzică de petrecere. Este iubit de milioane de români și a lansat 18 albume și a cântat la mii de petreceri. A avut multe colaborări importante de-a lungul timpului, printre care cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: