Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga, îngrijorată pentru starea lui Nelu Ploieșteanu. Cântăreața îndeamnă la rugăciune

Cornelia Catanga, îngrijorată pentru starea lui Nelu Ploieșteanu. Cântăreața îndeamnă la rugăciune

Cornelia Catanga îndeamnă la rugăciune pentru Nelu Ploieșteanu, după ce artistul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Interpretul de muzică lăutărească (71 ani) are coronavirus.

Cornelia Catanga, îngrijorată pentru starea lui Nelu Ploieșteanu. Cântăreața îndeamnă la rugăciune

Colegii de breaslă ai lui Nelu Ploieșteanu sunt îngrijorați pentru starea lui, după ce a ajuns în stare gravă cu Covid19, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Cornelia Catanga îndeamnă la rugăciune, informează Spynews.

”Sa ne rugam cu totii pentru sanatatea lui Nelu, fratele nostru, unul dintre marii artisti ai muzicii lautaresti, ca bunul Dumnezeu sa-i ajute si sa treaca si peste aceasta mare cumpana si sa se intoarca in sanul familiei. Doamne, ai grija de el si de familia lui!!!”, a scris Cornelia Catanga pe contul său de Facebook.

Nelu Ploieșteanu a fost găsit de medici cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. De altfel, potrivit jurnalistei Mara Bănică, înainte de a ajunge în stare gravă la spital, Nelu Ploieșteanu a mai fost internat, deoarece avea simptome de coronavirus. După ce a fost testat și i s-a făcut un tomograf, solistul nu a mai vrut să stea internat și s-a externat pe propria semnătură.

”Am fost șocată. Nelu era bine, nu se temea de virusul asta. Era la cămin. La spital avea simptome de COVID, l-au internat, l-au testat și la un moment dat au decis să îi facă și un tomograf. A refuzat. A ieșit în noaptea aia cu febră mare din spital, cu semnătură. S-a certat cu medicii, nu a vrut să rămână. Se datorează plecării din spital. Când medicii dețin să te rețină acolo, e clar că nu e foarte bine. O noapte și o zi când el a stat acasă, avea nevoie de suport de oxigen. Medicii știu cel mai bine, a greșit nea Nelu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%.”, a spus Mara Bănică.

Familia artistului este și ea extrem de îngrijorată pentru Nelu Ploieșteanu. Fiica cântărețului, Aneta, este devastată de durere.

In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc.„, a scris pe Facebook, Mara Bănică.

Nelu Ploieșteanu, pe numele real Ion Dumitrache este unul dintre cei mai mari interpreți de muzică lăutărească din țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: