Redactia.ro
Home » Monden » Nelu Ploieșteanu a primit un semn de la fiul său decedat!”Când m-am mutat în noul apartament”

Nelu Ploieșteanu a primit un semn de la fiul său decedat!”Când m-am mutat în noul apartament”

Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a primit un semn de la fiul său decedat. Nelu Ploieșteanu a trăit o adevărată dramă după ce și-a pierdut fiul, din cauza unei boli grave. Din acel moment, viața sa s-a schimbat raadical. Cântărețul de muzică de petrecere a povestit că el crede în minuni, pentru că fiul său i-a trimis mai multe semne.

Nelu Ploieșteanu a primit un semn de la fiul său decedat!”Când m-am mutat în noul apartament”

Nelu Ploieșteanu a primit un semn de la fiul său decedat! Cu toate că mereu este cu zâmbetul pe buze, Nelu Ploieșteanu trăiește o adevărată dramă, după ce în 2018 și-a pierdut fiul din cauza unei boli grave. Fiul artistului, Mihăiță, în vârstă de 32 de ani a fost răpus de o boală gravă cu care se lupta de mult timp, fiind imobilizat la pat de 20 de ani. Nelu Ploieșteanu a primit un semn de la fiul său decedat!

Invitat la Star Matinal, Nelu Ploieșteanu a vorbit despre perioada grea în care a trecut de când fiul său a decedat. Artistul a declarat că fiul său a fost tot timpul lângă familia sa, de când s-a stins din viață, și mereu trimite semne atât pentru părinți, cât și pentru surorile sale. Conform acestuia, în urmă cu ceva timp, soția sa a descoperit un fulg de porumbel în apartamentul în care locuia, iar ea și-a dat seama că este vorba despre fiul său, care i-a transmis un semn. Ulterior, când artistul de muzică pentru petrecere s-a mutat într-un alt apartament, a găsit un nou fulg, deși acolo nu a putut să intre nimeni pentru că nu era nelocuit. ”Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!”, a spus Nelu Ploieșteanu.

De asemenea, cântărețul a precizat că de când fiul său a murit, la mormântul acestuia arde întotdeauna o lumânare, iar în cazul în care este stinsă din cauza fenomenelor meteorologilor, fetele sale merg repede și o aprind. ”La noi arde lumina la băiatul meu de când a murit!”, a spus artistul.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, eroină pentru fiul său decedat

Nelu și Elena Ploieșteanu au trăit zile cumplite, după ce fiul lor, Mihăiță s-a stins din viață în urmă cu trei ani. Marele artist a declarat că partenera sa a fost o eroină pentru băiatul ei și că a făcut orice pentru a-l ține departe de pericole. Nelu Ploieșteanu a spus că soția sa a refuzat să meargă la înmormântarea propriei mame, pentru a nu-i pune în pericol viața fiului său. „Soția mea a fost un erou. Ea n-a fost nici la mama ei la moarte, nici la mama mea, pentru că îl iubeam ca pe Dumnezeu. Era sensibil la un curent și a zis să nu mergem că se îmbolnăvește băiatul. Îl ținea aici în brațe și picioarele erau jos, dar ea o forță. Și dacă eu strigam la ea în somn nu mă auzea, dar dacă se mișca băiatul puțin îl simțea”, a declarat cântărețul. De multe ori Nelu Ploieșteanu și-a visat fiul că plânge cu lacrimi de aur, și îi spunea că este într-o lume mai bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: