Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19, internat de urgență la spital în starea gravă! Strigătul de ajutor al familiei marelui artist

Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19, internat de urgență la spital în starea gravă! Strigătul de ajutor al familiei marelui artist

A murit Nelu Ploiesteanu

Este cea mai tristă vestea a momentului! Marele artist Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19, a fost internat de urgență la spital în starea gravă! Familia acestuia a lansat un apel de ajutor.

Marele artist Nelu Ploieșteanu trece prin clipe de groază! Îndrăgitul interpret a fost internat de urgență într-o stare extrem de gravă, fiind infectat cu Covid-19.

Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19, internat la spital în starea gravă

Din primele informații, artistul ar fi intubat, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Așadar starea artistului nu este deloc una ușoară, dat fiind faptul că plămânii îi mai funcționează numai la o capacitate de 30%.

Chiar jurnalista Mara Bănică a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care mărturisește că familia artistului este disperată pentru că își dorește să afle mai multe vești despre starea de sănătate a unuia dintre cei mai iubiți interpreți de muzică lăutărească.

Strigătul de ajutor al familiei marelui artist

Apropiații artistului Nelu Ploieșteanu fac un apel către medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde cântărețul se află sub supraveghere medicală.

” In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc”, a postat Mara Bănică, pe rețelele de socializare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: