Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Ploieșteanu își făcuse testamentul! Cui lasă întreaga avere

Nelu Ploieșteanu își făcuse testamentul! Cui lasă întreaga avere

GALERIE FOTO (3) Cui isi lasa averea Nelu Ploiesteanu

Nelu Ploieșteanu și-a făcut testamentul înainte de a muri. Cântărețul de muzică de petrecere a mărturisit public, în urmă cu câțiva ani, cui își va lăsa întreaga avere agonisită de-a lungul carierei sale.

Nelu Ploieșteanu își făcuse testamentul! Cui lasă întreaga avere

Nelu Ploieșteanu a spus, în urmă cu câțiva ani cui își va lăsa averea, agonisită din muzică, după ce va pleca din această lume. Regretatul artist a precizat că celor cinci copii ai săi: patru fete și un băiat.

”Stiti de ce? Pentru ca eu nu am avut nimic de la parintii mei, n-am avut cu cine sa ma cert pe avere (…) Am patru fete si fiecareia in parte i-am dat cate o casa. Era de datoria mea””, mărturisea cântărețul când era în viață, la un post TV.

Din nefericire pentru familia lui Nelu Ploieșteanu, Mihăiță, fiul artistului, a murit în anul 2018, la vârsta de 32 de ani. Suferea din copilărie de  tetrapareză spastică și cu encefalopatie. Mama sa, Elena Ploieșteanu se simțea epuizată, dar îi era alături mereu, să-l îngrijească.

„Eu pot in continuare, mie nu-mi este greu si nu-mi plang de mila. Am stat si am vorbit si nu stii ce-ti ofera viata pe parcurs si.trebuie sa aiba si el sprijin de la cineva”, spunea Elena Ploiesteanu.

Marele regret al lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a plecat, de altfel, cu un regret din această lume. Faptul că nu a mai apucat, înainte de a se interna la ATI Floreasca, din Capitală, să-i aprindă o lumânare fiului decedat.

Fiul de 28 de ani al lui Nelu Ploieşteanu, dependent de mama lui! - YouTube

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un medic din spital, pentru impact.ro, în urmă cu câteva zile.

Nelu Ploieșteanu se afla în industria muzicală de peste 50 de ani. Era un artist iubit și a stat la masă cu nume sonore, precum:  Stefan Iordache Gheorghe Dinica, prietenii lui drag. A fost cinstit de foștii președinți ai țării Ceausescu si de Iliescu.

”Am avut sansa sa cant la milionari care erau mai suparati decat mine. Ce faci cu banii, daca n-ai sanatate? Ce faci cu ei? (…) Am cerut o tigara la unu’ si nu mi-a dat. Eu nu uit de unde am plecat, dau pentru ca si eu am fost foarte, foarte amarat„, spunea Nelu Ploieșteanu când trăia.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca din Capitală, la vârsta de 70 de ani. Era internat din data de 13 martie la secția ATI a unității medicale, fiind intubat, deoarece avea o formă severă de Covid. De altfel, suferea și de fribroză pulmonară. Carmen Harra i-a prevestiti decesul, în urmă cu câteva zile.

”Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a fost previziunea neagră făcută de Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: