Redactia.ro
Home » Monden » Celine Dion, bolnavă? Reacția artistei vizavi de zvonurile apărute

Celine Dion, bolnavă? Reacția artistei vizavi de zvonurile apărute

GALERIE FOTO (4)

După luni întregi în care artista a fost aspru criticată din cauza siluetei mult prea fragile, Celine Dion a ripostat. Celebra cântăreață le-a cerut fanilor să fie mai îngăduitori și s-o creadă că nu se întâmplă nimic rău cu ea.

Celine Dion a pus punct zvonurilor privind starea ei de sănătate

Dat fiind faptul că silueta ei e mai fragilă ca oricând, toți au crezut că artista are grav probleme de sănătate, dar că le ascunde. Nimic mai neadevărat, dacă e să dăm crezare vorbelor sale. Celine Dion a menționat, pentru Entertainment Tonight, că a fostCE dintotdeauna slabă și că nu se întâmplă nimic care să îngrijoreze.

”E ceva greșit la corpul meu? Fac balet. Fac streching și fac sală pentru că-mi ajută mintea, corpul și sufletul. Dacă te uiți în urmă, pe când aveam doar 12 ani, fața mea era mai rotundă, dar atât. Și asta pentru că atunci când ești mai tânăr ai mai multă grăsime. Dar am fost dintotdeauna foarte slabă”, a menționat Celine Dion.

Zvonurile s-au înțețit după moartea soțului ei

După trecerea în neființă a soțului ei, Celine a trecut, într-adevăr, printr-o schimbare. Fanii au catalogat-o atunci șocantă și au pus-o pe baza traumei suferite. Ulterior, toate aparițiile ei publice au fost atent studiate și… criticate.

De la începutul acestui an, mai mult publicații au speculat că vedeta suferă de grave probleme de sănătate, de unde și scăderea în greutate foarte șocantă. Ce-i drept, chipul artistei s-a ascuțit, iar scăderea în greutate este vizibilă.

Citește și Celine Dion spune adevărul despre presupusul ei iubit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: