Redactia.ro
Home » Monden » Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru după despărțirea de Rareș: „Acum sunt pe antidepresive”

Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru după despărțirea de Rareș: „Acum sunt pe antidepresive”

Fosta concurentă, Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru după despărțirea de Rareș. Tânăra susține că a are nevoie de ajutor specializat în urma relației care s-a încheiat, în această primăvară după ce, timp de 2 ani de zile au fost de nedezlipit. Iată toate detaliile!

Cerasela susține că nu a fost îndrăgostită de ispita Daniel

Fosta concurentă a povestit că fostul partener de viață i-a reproșat în nenumărate rânduri apropierea de Daniel. Cu toate acestea, Cerasela susține că nu a fost niciodată îndrăgostită de ispită și că totul a fost de show:

„Rareș nu a fost de acord cu nimic din ce am făcut eu acolo, el a mimat tot ce a fost la televizor, de pe avion au fost discuții, la întoarcere și din decembrie până în mai, mai exact pe 1 mai, a fost o încercare de relație. Eu mă simțeam vinovată, el îmi zicea că eu m-am îndrăgostit de Daniel, eu nu m-am îndrăgostit de el, eu am făcut doar un show cu el, nu am simțit absolut nimic pentru Daniel și chiar nu a fost, dacă era ceva fizic, imediat s-ar fi întâmplat, nu sunt genul de persoană care să mă ascund”, a povestit Cerasela pentru SpyNews. 

Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru

Tânăra a mai povestit faptul că a ajuns pe antidepresive după despărțirea de Rareș. Fostul iubit o jignea des din cauza emisiunii și nu suporta să vadă imaginile difuzate. Cerasela susține că au încercat să facă terapie de cuplu, dar în zadar:

„Nu a putut să suporte materialele de la televizor, m-a jignit, m-a făcut femeie ușoară și că nu își dorește o asemenea persoană lângă el. Ne-am despărțit, a plecat, și-aată, îmi doream să plece și să-mi iau viața. Psihiatra mi-a recomandat antidepresive, eu voiam să plece el din casă și să-mi iau viața. Am mai avut episoade de acest gen de-a lungul vieții, din cauza violului, din cauza că nu am avut tată.

Acum sunt pe antidepresive în continuare, fac terapie. Nu caut momentan pe altcineva, îmi e foarte greu. Îmi doresc în continuare familie, copil, vreau să fie o persoană care să mă accepte așa cum sunt, să nu mă mai schimbe cu nimic, să mă accepte așa cum sunt, să mă vadă cum sunt”, a dezvăluit tânăra pentru sursa citată. 

Cerasela: „Nu mai știu nimic de el, l-am rugat să-mi dea block”

Fosta concurentă a povestit că l-a rugat pe Rareș să-i dea block pe rețelele sociale pentru a nu mai interacționa cu el. În prezent, tânăra nu mai știe nimic de el și dorește să-și vadă de viață, dar susține că-l respectă, deși nu a fost un om asumat. Aceasta a rămas în relații bune cu sora lui.:

„Nu mai știu nimic de el, l-am rugat să-mi dea block, că nu puteam să trec peste și nu mai știu nimic de el, am rămas în relații bune cu sora lui, dar nu vorbim despre el. Eu sunt moașa nepoțelului său și eu îl ador pe nepoțel, nu contează ce a fost între mine și Rareș, el nu are nicio vină și eu ador copiii. Îmi doresc o relație serioasă, îmi doresc familie, copii și efectiv chiar dacă am suferit, în continuare vreau și am speranța și vreau să se întâmple cândva.

Eu nu vreau să fac rău nimănui, îl respectat pe Rareș în continuare, pot să zic că-l iubesc, dar nu ne-am cunoscut, nu am fost deschiși să ne cunoaștem, nu a fost deschis cu mine să-mi zică exact cum e el, dar el nu a fost puternic și asumat!”, a concluzionat Cerasela pentru sursa citată. 

 

Sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: