Redactia.ro
Home » Știri » Cerere în căsătorie la Insula Iubirii! Bogdan a cerut-o de soție pe Celia. Care a fost răspunsul tinerei

Cerere în căsătorie la Insula Iubirii! Bogdan a cerut-o de soție pe Celia. Care a fost răspunsul tinerei

GALERIE FOTO (2)

Cerere în căsătorie neașteptată la Insula Iubirii! Sezonul 6 al emisiunii a început cu o surpriză pentru telespectatori. Fanii au rămas surprinși când au aflat că Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Celia. Ce răspuns a dat tânara?

Cerere în căsătorie la Insula Iubirii

Unul dintre cele cinci cupluri aduse în Thailanda pentru a-și testa relația a părăsit Insula mai devreme decât era planificat. Cuplul a beneficiat de o oportunitate unică pe care producătorii o oferă doar o dată într-un sezon.

Perechea formată din Celia, o frumoasă tânără născută în Nigeria care a venit să studieze medicina în România, și partenerul ei, Bogdan, a avut de ales între a rămâne în Thailanda și a trăi în continuare pe insule separate până la finalul experimentului sau a pleca mai devreme din show. În cazul acestora, se pare că iubirea a învins. Astfel, după câteva zile în care timpul s-a scurs cu dificultate pentru cei doi amorezi aflați în imposibilitatea de a comunica unul cu celalălalt, amândoi au decis că, pentru ei, testul relației a luat sfârșit.

Bogdan a cerut o ceremonie a focului specială

Convins că sentimentele sale pentru Celia sunt reale și că ea e femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții, Bogdan a cerut o ceremonie a focului specială.

În cadrul ceremoniei, cei doi s-au reîntâlnit după cele câteva zile petrecute unul în lipsa celuilalt. De comun acord, au decis că a venit momentul să oprească „testul”. Acela a fost momentul în care Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Celia.

Ce a răspuns Celia la întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”

Bogdan a îngenuncheat în fața Celiei și i-a oferit inelul de logdonă pe care îl pregătise încă din România. Vizibil emoționată, tânăra nu a stat pe gânduri și a spus „Da”.

Celia și Bogdan sunt împreună de doi ani

Celia și Bogdan formează un cuplu de mai mine de doi ani, iar aceștia au decis să-și testeze relația la Insula Iubirii. Pare că decizia a fost una bună, întrucât cei doi și-au dat seama atât de repede că sunt făcuți unul pentru altul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: