Redactia.ro
Home » Sport » Cerere uriaşă de bilete pentru EURO 2020

Cerere uriaşă de bilete pentru EURO 2020

Cerere uriaşă de bilete pentru EURO 2020

UEFA EURO 2020 va debuta pe 12 iunie și se va desfășura în 12 orașe europene, printre care și București. În perioada 12 iunie – 12 iulie 2019, se pot achiziționa bilete la toate cele 51 de meciuri ale turneului final de anul viitor. Ediția cu numărul 60 este una specială, de celebrare a EURO. Aşa cu se aşteptau, organizatorii se confruntă cu o cerere uriaşă de bilete pentru EURO 2020.

Solicitările depăşeşc cu mult numărul de bilete disponibile. În primele şapte zile, au fost înregistrate 4,5 milioane de bilete din 190 de ţări. Cele mai multe cereri au venit din Anglia, din Germania, din Rusia, din Ungaria, din Danemarca şi din Olanda, conform site-ului UEFA.

În acest moment mai sunt disponibile doar 3 milioane de bilete pentru meciurile de pe cele 12 stadioane. Ultima zi în care se pot comanda bilete este 12 iulie. UEFA a decis însă să organizeze şi o loterie pentru acordarea biletelor.

În funcţie de stadion există două categorii de preţuri

Din prima fac parte stadioanele din Amsterdam, Bilbao, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg. Preţurile biletelor pornesc de la 50 de euro. Baku, Bucureşti şi Budapesta fac parte din a doua categorie iar aici preţul unui bilet pleacă de la 30 de euro. UEFA a decis să facă această departajare pentru că puterea de cumpărare din aceste ultime trei ţări este mult mai mică.

Pe Naţional Arena există trei cateogorii de preţuri: 30 de euro la peluze, 75 de euro în colţurile stadionului şi 125 de euro la tribunele I şi II. Bucureștiul va găzdui pe Arena Națională patru meciuri: trei în grupa C (pe 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală pe 29 iunie 2020. În cazul calificării la EURO 2020, Naționala României va juca cel puțin două meciuri pe Arena Națională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini