Redactia.ro
Home » Știri » Cerşetorul din Bistriţa „vindecat” de Poliţia Locală. Brusc, mâna nu mai era ruptă!

Cerşetorul din Bistriţa „vindecat” de Poliţia Locală. Brusc, mâna nu mai era ruptă!

Minune la Bistriţa! Încă un cerșetor cu „probleme de sănătate” a fost vindecat miraculos. Poliţiştii locali i-au „vindecat” mâna unui cerşetor printr-o simplă atingere.

În realitate, mâna acoperită cu mai multe bandaje nu avea nicio problemă medicală.

Tânărul cerşea la intrarea în Kaufland

Polițiștii locali și angajații Direcției de Asistență Socială au găsit un tânăr, la intrarea în Kaufland, c-o mână bandajată. Doar că mâna bandajată nu avea, în realitate, nici o problemă.

Agenţii de la Locală au demonstrat că cerşetorul era sănătos şi că doar se prefăcea.

Dragă tinere, tinerețea e frumoasă. Aduce cu ea maturizarea și responsabilizarea individului. Tinerețea este despre educație, muncă și autodepășire. Nu îți irosi tinerețea cerșind. Este timp pentru o schimbare…

Aceste lucruri le-am povestit cu tânărul din fotografiile de mai jos când îl aduceam la sediul nostru. Priviți fotografiile! Era la intrarea supermarketului Kaufland, mimând o invaliditate la mâna dreaptă pentru a atrage mila oamenilor.

Ei? Surpriză! Priviți fotografia a doua! Ce pretindea tânărul era o minciună. Mâna dreaptă era perfect sănătoasă! Ironia din privirea lui când l-am demascat ne-a făcut să decidem să vi-l prezentăm.

Din acest motiv, vă solicitam din nou, SĂ NU OFERIȚI BANI SAU ALTE BUNURI PERSOANELOR CARE APELEAZĂ LA MILA PUBLICĂ!”, au transmis polițiștii locali.

Ce spun trecătorii?

Clienţii supermarketurilor, care întâlnesc astfel de cerşetori la intrare, susțin că deseori se simt agasați de cei care le cer bani pe stradă.

„Săracii sunt și bolnavi, sunt care într-adevăr merită să și cerșească, că nu pot merge sau sunt anchilozați. Eu nu dau, la care văd că într-adevăr merită, dau.

Mulți stau la pâine. Când iei pâine „dați-mi și mie un leu”, încât îți impune să îi dai un leu. După ce te duci de lângă ei, se dădeau jos din cărucior.

Bineînțeles că se supără. Ne răspund înapoi într-un mod în care nu pot să mă exprim„, a spus un trecător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: