Redactia.ro
Home » Monden » Cezar Ouatu, în doliu! Fratele artistului s-a stins din viață. ”S-a dus astăzi lângă tata”

Cezar Ouatu, în doliu! Fratele artistului s-a stins din viață. ”S-a dus astăzi lângă tata”

Cezar Ouatu este în doliu. Fratele cântărețului s-a stins astăzi din viață. Anunțul decesului a fost făcut de artist pe contul său de Facebook.

 

Cezar Ouatu, în doliu!

Cezar Ouatu a primit o nouă lovitură. După moartea devastatoare a tatălui său, care l-a marcat, Cezar Ouatu și-a pierdut și fratele. Theodor Ouatu a pierdut lupta cu viața. Anunțul a fost făcut de Cezar pe contul său personal de Facebook. Artistul face față cu greu pierderii suferite, dar a găsit puterea de a scrie un mesaj, despre tragicul eveniment.

Trupul neînsuflețit al lui Theodor Ouatu a fost depus la capela Cimitirul Bolovani, din Ploiești.

”O zi grea pentru mine … Fratele meu iubit , cu ochii blânzi s-a dus astăzi langă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!! Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor v-a fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!!!”, a fost mesajul sfâșietor al artistului.

Fanii i-au fost alături artistului, iar în secțiunea de comentarii, mesajele de condoleanțe au curs în lanț. Fanii artistului au fost șocați de vestea primită și i-au fost alături.

 

Cezar Ouatu, devastat de pierderea tatălui

Cezar Ouatu a treut prin clipe grele și în urmă cu câțiva ani. Artisul a rămas, acum, fără două persoane dragi din familie. Cântărețul și-a pierdut tatăl în clipa în care se afla pe scenă. Cezar Ouatu a povestit, cu ceva timp în urmă, despre momentul care l-a marcat, și anume moartae tatălui său.

Cântărețul  se afla pe scenă în momentul în care a aflat că tatăl lui a murit, fiindu-i greu să vorbească despre acest subiect, o lungă perioadă de timp.

”Eram în Germania, pe scenă. Am primit un SMS, am deschis telefonul și am citit: „Cezar, suntem la Filarmonică. Florin a murit’…nu vreau să continui, mereu mă ia cu…A fost tragic, L-am lăsat zâmbind la un festival de jazz…Trecerea asta e cumplită, cu toată filosofia de pe lumea asta, că spiritul rămâne. Când se duce materia, crede-mă, simți nevoia să te înțepe barba aia a lui, să te îmbrățișeze…”, a declarat Cezar Ouatu, în urmă cu ceva timp.

Artistul a fost vizibil afectat de moartea tatălui său, la adresa cărui a avut numai cuvinte de laudă.

”Tatăl meu era un intelectual, nu mă feresc să o zic, desăvârșit! Puteai să stai în mahala cu el, puteai vorbi la cel mai înalt nivel filosofic, muzical, tot ce vrei. Era foarte șarmant, era, întotdeauna, sufletul petrecerii”, a mai spus Cezar Ouatu la acea vreme.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: