Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj – Slavia Praga, cu casa închisă! Vor fi aproape 16.000 de fani

CFR Cluj – Slavia Praga, cu casa închisă! Vor fi aproape 16.000 de fani

CFR Cluj - Slavia Praga, cu casa închisă

CFR Cluj – Slavia Praga, cu casa închisă. Meciul din play-off-ul UEFA Champions League, a stârnit un interes enorm din partea fanilor.

Biletele puse în vânzare au fost date rapid. După victoria cu Celtic elevii lui Dan Petrescu sunt încrezători în șansele lor și speră că se vor califica din nou în grupe. La meciul care se va juca în această seară, de la ora 22.00, se va folosi pentru prima dată în România sistemul de arbitraj VAR.

„Este cea mai ofensivă echipă”

„Slavia e foarte puternică, are un buget extraordinar, jucători de mare valoare, au luat titlul în Cehia şi sunt mari favoriţi în acest meci. Noi am jucat şase meciuri până aici, iar ei au venit direct aici. Este cea mai ofensivă echipă pe care am studiat-o în 16 ani de când sunt antrenor”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Până să ajungă în această fază a competiției, CFR a eliminat pe Celtic Glasgow după un meci memorabil. Înaintea scoțienilor au trecut de Astana şi Maccabi Tel Aviv. În campionat în schimb în ultima etapă au făcut doar un egal 1-1 cu Sepsi. De partea cealaltă, Slavia a început bine. Echipa românilor Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă a reușit un egal și 5 victorii. În această seară la Cluj va juca doar Stanciu. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Cuneyt Cakir la centru.

CFR echipa cu cele mai multe puncte în grupe

CFR Cluj este formația care a câștigat cele mai multe puncte în grupele Champions League. În 2012, ardelenii au adunat 10 puncte. Atunci s-au clasat pe locul 3 în grupă, la egalitate cu turcii de la Galarasaray.

Ce se întâmplă cu Billel Omrani

Billel Omrani a făcut meciuri foarte bune în Europa, iar acum este asaltat cu oferte de la cluburi importante. Cea mai mare ofertă pe care o au ardelenii pentru atacant este de 3,5 milioane de euro. Chiar și așa, clujenii nu vor să-l dea pe francez.

„În acest moment, nu se pune problema să plece Omrani! N-am lăsat pe nimeni să plece, deși am avut oferte pentru mai mulți jucători. Dorim să jucăm bine în Europa”, a declarat Bogdan Mara, la Pro X.

Echipe probabile:
CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – C. Deac, Bordeianu, L. Aurelio, Djokovic – Rondon, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu
Slavia Praga: Kolar – Coufal, Kudela, Hovorka, Zeleny – Husbauer, Soucek – Masopust, N. Stanciu, Olayinka – Yusuf
Antrenor: Jindrich Trpisovsky

Citește și: Gigi Becali a întocmit lista neagră. Care sunt jucătorii ce atârnă de un fir de aţă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini