Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a întocmit lista neagră. Care sunt jucătorii ce atârnă de un fir de aţă

Gigi Becali a întocmit lista neagră. Care sunt jucătorii ce atârnă de un fir de aţă

Gigi Becali s-a săturat de rezultatele proaste pe care FCSB le-a înregistrat în Liga 1 şi a decis să renunţe la mai mulţi jucători.

Gigi Becali a întocmit lista neagră. Cel puţin 5 fotbalişti au căzut în dizgraţia patronului. Se poate spune că a început curăţenia de toamnă la FCSB. Odată reveniţi accidentaţii, mulţi dintre fotbalişti nu mai au şanse reale să îmbrace tricoul roş-albastru în acest sezon.

Narcis Răducan s-a înţeles cu Gigi Becali! Va fi noul director sportiv de la FCSB

Claudiu Belu, Lukasz Gikiewicz, Diogo Salomao, Andrei Marc și Alexandru Stan sunt pe „gheaţă subţire” la FCSB, viitorul lor depinzând de un fir de aţă. Teoretic, Becali s-a decis să se despartă de toţi şi le va propune în această săptămână rezilierea contractelor, astfel încât să îşi găsească angajamente în timp util, anunţă Digisport.

Am spus că vom renunţa la unii jucători. Lista nu e finalizată, dar nu vă pot da nume. O să spun după dubla cu portughezii. Eu cred că 4-5 jucători vor pleca. Sunt prea mulţi şi nu ajută. Căutăm soluţii să le fie bine şi lor. Să ştiţi că se întâmplă şi la cluburi mari acest lucru, nu e o lipsă de profesionalism, ci de lipsă de inspiraţie„, a spus Narcis Răducan, noul director sportiv al FCSB, la Digisport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: