Redactia.ro
Home » Sport » Narcis Răducan s-a înţeles cu Gigi Becali! Va fi noul director sportiv de la FCSB

Narcis Răducan s-a înţeles cu Gigi Becali! Va fi noul director sportiv de la FCSB

Narcis Răducan s-a înţeles cu Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor face prima mişcare. Narcis Răducan s-a înţeles cu Gigi Becali, şi va prelua funcţia de director sportiv de la FCSB. Răducan s-a înţeles cu latifundiarul să preia postul lăsat gol după plecarea lui Mihai Stoica. Narcis Răducan (44 de ani) va fi prezentat cel mai probabil luni, atunci când ar putea să fie prezent şi noul antrenor.

„Da, l-am adus pe Narcis. E cu mine la palat acum. Ne consultăm în privința antrenorului. El îmi propune câteva nume. E posibil să aducem alt antrenor. Poate, după evaluare, Narcis va zice că Vergil e bun și nu aducem al antrenor. Vom vedea”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Aseară, după meciul cu Mlada din turul 3 preliminar al Europa League, Becali anunţa că va aduce urgent pe cineva pe un post liber.

Narcis Răducan a mai ocupat aceast funcţie

Narcis Răducan s-a înţeles cu Gigi Becali şi revine din nou din postura de conducător. În perioada 2008-2010 a ocupat postul de director sportiv la Unirea Urziceni, echipă care a reuşit atunci să scrie istorie, după ce a luat titlul. În 3 octombrie 2010, s-a înţeles cu Gigi Becali pentru poziția de director sportiv la Steaua, formaţie pentru care a evoluat şi ca jucător. După doi ani, Narcis Răducan a părăsit clubul în momentul în care a fost numit antrenor Laurențiu Reghecampf. De-a lungul carierei a jucat la Steaua de două ori. În sezoanele 1995-1996 şi 1997-1998. Din 2008 a devenit cunoscut şi în posturi de conducere.

Citeşte şi: Nick Kyrgios nu a scăpat! ATP l-a amendat cu 113.000 de dolari

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: