Redactia.ro
Home » Sport » Nick Kyrgios nu a scăpat! ATP l-a amendat cu 113.000 de dolari

Nick Kyrgios nu a scăpat! ATP l-a amendat cu 113.000 de dolari

Kyrgios ar putea primi o suspendare record

Nick Kyrgios nu a scăpat! ATP l-a amendat cu 113.000 de dolari după spectacolul pe care l-a făcut la turneul de la Cincinnati.

Australianul a făcut un scandal monstru la meciul cu Karen Hacianov, contând pentru turul doi. După ce s-a certat cu arbitrul, a părăsit terenul fără permisiune, iar la final a scuipat înspre acesta. Oficialii ATP nu se vor opri aici. O anchetă mai amplă se va desfășura în zilele următoare, iar Nick Kyrgios riscă o suspendare. În plus nu este pentru prima dată când jucătorul are asemenea ieșiri nervoase pe teren.

Ce s-a întâmplat la Cincinnati

Noua reprezentație marca Nick Kyrgios a avut loc în turul doi al turneului de la Cincinnati la meciul cu Karen Hacianov. Scandalul a început la finalul setului al doilea, când australianului i s-a părut că arbitrul vrea să-l grăbească în momentul serviciului. Imediat i-a adresat mai multe injurii, numindu-l „cartof” şi „cel mai rău arbitru din lume” pe irlandez. După ce a fost sancționat cu un punct de penalitate, a plecat de pe teren fără permisiunea arbitrului. A spus că merge la baie, și chiar dacă nu i s-a permis și-a luat două rachete și a plecat. În drum a rupt cele două rachete, apoi a revenit pe teren ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La final a refuzat să dea mâna cu arbitrul și a scuipat înspre acesta. Australianul nu e la prima abatere. În ultima perioadă a avut asemenea ieșiri la toate turneele.

Citește și: Neymar a ales Real Madrid! Florentino Perez a pregătit suma de transfer

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: