Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, variantă incredibilă! Îl vrea pe fostul antrenor al Africii de Sud

Gigi Becali, variantă incredibilă! Îl vrea pe fostul antrenor al Africii de Sud

Gigi Becali, variantă incredibilă!

Gigi Becali, variantă incredibilă pentru banca FCSB-ului. În urmă cu câteva zile a anunţat clar că nu doreşte un antrenor străin. Totuşi, oficialii de la FCSB l-au contactat pe Stuart Baxter, fost tehnician al Africii de Sud.

Englezul în vârstă de 66 de ani s-a despărţit de naţionala pe care a condus-o în ultimii doi ani. După ce s-a aflat această înformaţie au apărut mai multe oferte. Stuart Baxter a declarat pentru timeslive.co.za, că a avut o discuţie cu românii, dar nu a dat încă un răspuns.

„Nu mă grăbesc să accept nicio ofertă. Dar Steaua este o echipă mare şi merită să mă gândesc”, a declarat antrenorul despre oferta făcută de Gigi Becali.

Deocamdată acesta a spus că trebuie să meargă în Suedia, acolo unde a jucat şi antrenat, pentru a rezolva unele afaceri.

Stuart Baxter a antrenat doi români

Ca jucător a activat la 10 echipe. În 1985 a devenit antrenor. Până în prezent a pregătit
17 formaţii. A câştigat 4 titluri: cu Sanfrecce Hiroshima, în 1994, cu AIK Stockholm (1998) şi cu Kaizer Chiefs (2013 şi 2015). A fost selecţionerul Finlandei şi al Africii de Sud. Cu ultima a ajuns anul acesta până în sferturile Cupei Africii, unde a fost învins de Nigeria, 2-1. În optimi, Africa de Sud a trecut de Egipt. Baxter a antrenat şi doi români. În momentul în care a venit pe banca tehnică a celor de la Genclerbirligi, Bogdan Stancu şi Iasmin Latovlevici se aflau la echipă.

Citeşte şi: Reacţia fabuloasă a englezilor! Ce au spus la golurile lui George Puşcaş!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: