Redactia.ro

Reacţia fabuloasă a englezilor! Ce au spus la golurile lui George Puşcaş!

Reacţia fabuloasă a comentatorilor englezi

Reacţia fabuloasă a englezilor. Jurnaliştii au fost uluiţi după golurile înscrise de George Puşcaş.

Românul a făcut un meci de zile mari după ce a marcat de două ori în poarta celor de la Cardiff. Unul dintre goluri a fost de-a dreptul fantastic.

„Atacantul lui Reading cu un nume faimos începe să-şi facă un nume în Championship”, a exclamat comentatorul celor de la Sky Sports.

Şi ziariştii de la BBC au fost cuceriţi de atacantul de 23 de ani.

„George Puşcas a fost starul de necontestat în prima repriză a duelului Reading – Cardiff. Dumnezeule mare, ce mod de a debuta pe teren propriu pentru Reading! George Puşcaş a deschis scorul pentru gazde, cu un efort solitar superb. Iar băiatul acesta! Puşcaş face dubla cu un voleu bun. O finalizare grozavă”, au notat jurnaliştii.

A înscris după o cursă fantastică

Puşcaş a deschis scorul în minutul 25. Introdus titular a înscris după o cursă de aproape 60 de metri. A primit o pasă în jumătatea proprie şi a pornit spre poartă. În minutul 40, a reuşit dubla, şi a devenit idolul fanilor lui Reading. Până la final echipa sa a mai înscris un gol.

„Două goluri marcate de George Pușcaș au adus Reading în avantaj. Primul a venit după o cursă din propria jumătate, iar cel de-al doilea a venit după o finalizare de atacant veritabil. Calitățile românului sunt evidente”, au scris şi cei de la Sky Sport Football.

George Pucaş a fost transferat de Reading în această vară. Inter a obţinut pe atacantul român 8 milioane de euro.

Citeşte şi:„Nu îi dăm drumul lui Enache”! Iuliu Mureșan îl blochează pe antrenor

Loading...