Redactia.ro
Home » Sport » „Nu îi dăm drumul lui Enache”! Iuliu Mureșan îl blochează pe antrenor

„Nu îi dăm drumul lui Enache”! Iuliu Mureșan îl blochează pe antrenor

"Nu îi dăm drumul lui Enache"

„Nu îi dăm drumul lui Enache”, anunță Iuliu Mureșan. Sibienii nici nu vor să audă despre o posibilă plecare a lui Costel Enache.

În ultimele zile s-a zvonit că Gigi Becali ar încerca să-l aducă pe tehnicianul lui Hermannstadt, Costel Enache la FCSB. Președintele lui Hermannstadt este foarte tranșant.

„E antrenorul nostru are contract. Nu îi dăm drumul lui Enache. Contractul se poate rezilia amiabil sau în situații excepționale. Nu e posibilă plecarea unilaterală. Cum să plece? Cum poate Liga să legitimeze un antrenor care e la altă echipă. El nu poate pleca de la noi. Nu există posibilitatea demisiei. Eu am vorbit cu el și nu vrea să plece. Va rămâne la echipă”, a spus Mureșan la Digi Sport.

Președintele lui Hermannstadt spune că dacă lucrurile nu se liniștesc sibienii ar putea să o reclame pe FCSB.

„El nu poate fi legitimat la alt club dacă noi nu-i dăm drumul. Situația e clară. Amiabil noi nu suntem de acord. E un lucru imoral, ilegal. Contractul cu Enache este foarte bine făcut. Nu se poate desface. Putem face reclamație la comisia de disciplină dacă se mai fac presiuni”, mai spune Iuliu Mureșan.

FCSB caută antrenor

Ieri, a apărut în presă informația potrivit căreia Gigi Becali ar dori să-l aducă pe Costel Enache pe banca roș-albaștrilor. Inițial s-a spus că antrenorul și-ar fi dat acordul dorindu-și să vină la FCSB. Antrenorul de 46 de ani a mai antrenat în cariera sa pe Ceahlăul Piatra Neamț, CSMS Iași, FC Botoșani și Astra Giurgiu.

Citește și: Gigi Becali îl vrea pe Costel Enache! Iuliu Mureșan nici nu vrea să audă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: