Redactia.ro
Home » Sport » CFR, pe primul loc după 13 etape! Clasamentul Ligii 1 la finalul turului!

CFR, pe primul loc după 13 etape! Clasamentul Ligii 1 la finalul turului!

CFR, pe primul loc după 13 etape

CFR, pe primul loc în Liga 1, după 13 etape. La finalul turului clujenii ocupă primul loc cu 27 de puncte, în timp ce ultima poziție este ocupată de Voluntari cu 6 puncte.

Poli Iași-FC Botoșani 0-3 a fost meciul care a încheiat turul ediției de Liga 1, 2019-2020. După primele 13 etape CFR Cluj are 27 de puncte, urmată de Viitorul cu 25 și Universitatea Craiova cu 23. Pe următoarele 3 poziții sunt, Gaz Metan Mediaș (21), FC Botoșani (19) și Astra Giurgiu (19). Primele 6 sunt echipele care se află pe locuri de play-off.

FCSB și Dinamo nu au prins locuri în play-off

FCSB și Dinamo nu au prins locuri în play-off. Ambele echipe au avut un start foarte slab. La începutul campionatului, cei de la FCSB au spus că se concentrează mai mult pe rezultatele din Cupele Europene. După eliminarea din preliminariile Europa League și perioada în care pe banca tehnică a stat secundul Vergil Andronache, roș-albaștrii și-au revenit. Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a reușit să recupereze din handicap și a adus echipa pe locul 8, adunând 18 puncte. Nici la Dinamo lucrurile nu au stat mai bine la startul campionatului. Scandalurile din interiorul clubului, situația medicală a antrenorului Eugen Neagoe care a fost nevoit să părăsească echipa i-a destabilizat pe câini. După ce echipa a fost preluată de Dusan Uhrin lucrurile au început să reintre în normal. Dinamo a terminat turul pe locul 9 cu 17 puncte. Academica Clinceni cu 10 puncte și Voluntari cu 6 puncte sunt pe ultimele două locuri, retrogradabile direct. Hermannstadt este pe locul 12, poziție care merge la baraj. Returul campionatului va începe pe 25 octombrie, cu etapa a 14-a. Liderul CFR Cluj o va întâlni pe Politehnica Iași.

Citește și: 30 de candidați pentru Balonul de Aur! Cine este favorit!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: