Redactia.ro
Home » Homepage » Charles, mesaj sfâșietor după decesul mamei sale, Regina Marii Britanii: „Moartea iubitei mele mame…”

Charles, mesaj sfâșietor după decesul mamei sale, Regina Marii Britanii: „Moartea iubitei mele mame…”

GALERIE FOTO (2)

Charles, moștenitorul tronului britanic, a emis un prim comunicat de presă după moartea mamei sale, suverana Marii Britanii. Mesajul este cât se poate de sfâșietor…

Charles, mesaj după moartea mamei sale

Primul născut al Reginei Elisabeta a emis un comunicat oficial prin care a anunțat moartea mamei sale, marcând totodată primul mesaj transmis din calitatea de noul Rege al Marii Britanii.

„Decesul iubitei mele Mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de tristețe nemărginită pentru mine și pentru toți membrii familiei.
Deplângem profund dispariția unui Suveran atât de prețuit și a unei Mame îndrăgite. Știu că pierderea ei va fi resimțită în toată țara, în rândul Teritoriilor și Commonwealth-ului, dar și de o mulțime de oameni din lumea întreagă.
În această perioadă de doliu și schimbare, familia mea și cu mine vom fi consolați și încurajați de respectul și afecțiunea care i-au fost purtate Reginei.
Joi, 8 septembrie 2022”
sursa: @RoyalFamily/Twitter

Charles devine Regele Charles al III-lea al Marii Britanii

Odată cu moartea mamei sale, Prințul Charles a devenit noul rege al Marii Britanii. El va purta titulatura de Regele Charles al III-lea al Marii Britanii.

În acest moment, Prințul William ajunge cel de-al doilea în linia de succesiune la tron și capătă titulatura de Duce de Cornwall. În zilele ce vor urma, acesta va fi numit și Prinț de Wales.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: