Redactia.ro
Home » Știri » Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe o platformă destinată adulților

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe o platformă destinată adulților

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a făcut un anunț care a uimit pe toată lumea. Femeia, în vârstă de 32 de ani, a anunțat pe Instagram că și-a deschis un cont pe Only Fans, o platformă destinată adulților. Acolo ea va trebui să posteze fotografii cu ea mai îndrăznețe și deocheate.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, și-a deschis cont pe o platformă destinată adulților

Se pare că fiica adoptivă a lui Ilie Năstase a decis că vrea să producă mai mulți bani. Dovadă stă contul pe care și l-a creat pe Only Fans. Acolo va publica poze cu ea destul de sexy sau mai îndrăznețe. Se pare că cei care vor să o vadă pe Charlotte într-o ipostază inedită trebuie să plătească minimum 5 dolari.

Chiar Charlotte Năstase a anunțat pe Instagram că și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. „Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă.

Fostul tenismen are cinci copii, iar în anul 1986, a înfiat doi copii, cu fosta soție, actrița Alexandra King, pe Charlotte și pe Nicholas. După divorțul jucătorului de tenis, cei doi copii au rămas în grija mamei lor, în Statele Unite ale Americii. Ilie Năstase mai o fiică din relația cu Dominique Garzia, Nathalie. Din căsnicia cu Amalia, cea de care a divorțat în anul 2010, acesta are două fete, Alessia și Emma.

Ce spune Mihai Trăistariu despre contul de Only Fans al lui Charlotte

Nu știm cum a reacționat tatăl său, dar cu siguranță Ilie Năstase nu a avut prea multe de zis. În fond, este matură și independentă, așa că astfel de decizii îi aparțin. Totuși, o altă vedetă din România și-a expus părerea cu privire la această situație.

Mihai Trăistariu a fost întrebat ce părere are despre faptul că Charlotte Năstase și-a deschis acel cont pentru adulți, având în vedere că și el are unul. „De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici.

Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: «Ce, ai înnebunit?»”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Ego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: