Redactia.ro
Home » Știri » Chef Adrian Pop a murit. Celebrul bucătar a ajuns în comă, după o petrecere cu polițiști

Chef Adrian Pop a murit. Celebrul bucătar a ajuns în comă, după o petrecere cu polițiști

GALERIE FOTO (3)

Este doliu în lumea bucătarilor din România. Celebrul chef Adrian Pop din Cluj s-a stins din viață după ce a ajuns la spital după o petrecere la care au participat mai mulți polițiști.

Chef Adrian Pop s-a stins la doar 51 de ani. Tragedia a venit după ce celebrul bucătar a participat la o petrecere la care s-au aflat mai mulți polițiști. În aceste momente, oamenii legii încearcă să afle cum s-a întâmplat lucrurile.

Chef Adrian Pop a murit. Celebrul bucătar, în comă după o petrecere cu polițiști

Din primele informații, chef Adrian Pop s-ar fi deplasat la un restaurant din localitatea clujeană Apahida, unde poliţistul din comună îşi serba ziua de naştere, alături de alţi colegi.

După ce s-au consumat mai multe pahare de alcool, a avut loc un concurs de skandenberg, pe care l-ar fi câştigat chiar chef Adi Pop.

După momentul respective, Adrian Pop ar fi ieşit afară cu unul dintre invitaţi. La câteva minute distanță, invitatul s-ar fi întors singur în local, anunțând pe ceilalţi participanţi la petrecere că renumitul chef din Cluj e întins pe jos şi s-ar fi lovit la cap.

Chef Adrian Pop a murit, începe ancheta

Șefii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au demarat imediat o anchetă în cazul morții lui Adrian Pop.

Deși medicii au depus toate eforturile, chef Adrian Pop a murit la spital în cele din urmă. Decesul ar fi survenit în urma unui traumatism extrem de puternic și inoperabil.

Specialiștii IML au stabilit că lovitura putea fi provocată de cădere de la acelaşi nivel, însă fără să poată stabili dacă această cădere ar fi putut fi provocată.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertății, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Echipajul deplasat la fața locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate de specialitate. În urma primelor verificări efectuate de polițiști și a informațiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanți părăsind încăperea. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului de caz. În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Așadar, cercetările în cazul morții lui Adrian Pop continua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: