Redactia.ro
Home » Monden » Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat să gătească la nunta prietenei Gina Pistol: „Vreau și eu să stau”

Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat să gătească la nunta prietenei Gina Pistol: „Vreau și eu să stau”

gina si chef catalin scarlatescu

Gina Pistol și Smiley se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi au decis să devină oficial soț și soție, iar planurile de nuntă sunt cele care le ocupă tot timpul acum. Fanii au fost, totuși, surprinși să afle că bunul prieten al Ginei, chef Cătălin Scărlătescu nu se va ocupa de prepararea meniului pe care invitații îl vor consuma. Bucătarul a explicat care este motivul pentru care a refuzat să gătească la nunta Ginei și a lui Smiley.

Chef Cătălin Scărlătescu nu va găti la nunta Ginei Pistol

Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au o prietenie foarte frumoasă care s-a sudat pe platoul de filmare al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ținând cont că Scărlătescu a gătit o parte din meniul de la petrecerea de botez a fiicei cuplului, fanii se așteptau ca acest lucru să se întâmple și la nunta îndrăgostiților. Iată că nu va fi cazul!

Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat la un podcast în cadrul căruia a dezvăluit care este motivul pentru care nu dorește să gătească la nunta prietenilor săi. Bucătarul vrea să se bucure din plin de evenimentul special, nu să piardă timpul pentru a pregăti meniul.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea.

I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”,  a dezvăluit Cătălin Scărlătescu în timpul podcastului moderat de către Mihai Morar.

Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley s-au așezat din nou pe banca de pe care își anunțau fanii, în urmă cu mai bine de doi ani,că Gina urma să devină mamă. De această dată, cei doi au dezvăluit că urmează să devină în mod oficial soț și soție și au povestit cum a descurs cererea în căsătorie. Nu a fost una fastuoasă, cu baloane colorate și cu zeci de martori. Din contră. Cererea a avut loc într-o seară oarecare, în casa celor doi. Smiley a povestit că a fost încercat de emoții imense, însă momentul a fost cu unul special pe care nu-l va uita niciodată.

„Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine în dormitor când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia… Nu auzeam ce zice el!”, a povestit Gina.

„Momentul ăsta îl aveam în cap de mult timp, de dinainte să aflu că Gina era însărcinată. Ea nu ştia, se petrec multe lucruri în capul meu de care nu ştie nimeni. M-am gândit la multe variante, puteam să fac cu artificii, cu prieteni, într-un loc special, că în filme… Dar am ales să fie un moment al nostru, ceva cu care să fim obişnuiţi”, a completat Smiley.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: