Redactia.ro
Home » TV » Chef Cătălin Scărlătescu: ”Sunt într-o relație deschisă cu …”

Chef Cătălin Scărlătescu: ”Sunt într-o relație deschisă cu …”

Chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu a fost mereu discret când a venit vorba despre viața sa sentimentală. Motiv pentru care toate domnișoarele roiesc în jurul marelui bucătar.

Este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Asta nu e de mirare ținând cont de faptul că este carismatic și are mereu cuvintele la el. Cătălin Scărlătescu face cum face și la fiecare apariție a sa, întoarce capul reprezentantelor sexului frumos. Și nu puține sunt doamnele care vor să afle de la el nu doar rețeta specială de ”clătite”.

Juratul de la ”Chefi la cuțite” a fost sincer într-un interviu pentru Antena Stars și a recunoscut ce fel de domnișoare îi place. Dar și ce fel de domnișoare nici nu se uită la el. Până una, alta chef-ul a dezvăluit statusul relației sale. Din fericire pentru doamnele care încă mai aveau speranță, Chef Scărlătescu nu se află într-o relație stabilă.

Chef Cătălin Scărlătescu: ”Sunt într-o relație deschisă cu …”

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte. (…) Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa” a spus Cătălin Scărlătescu

Citește și: Gabriela Cristea, despre cel al treilea copil: „A venit momentul…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: