Redactia.ro
Home » Monden » Chef Cătălin Scărlătescu vinde curcanul de Crăciun la un preț fabulos! Nu mulți români și l-ar putea permite

Chef Cătălin Scărlătescu vinde curcanul de Crăciun la un preț fabulos! Nu mulți români și l-ar putea permite

catalin scarlatescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din țara noastră. De Crăciun, chef Scărlătescu va comercializa preparatele sale, însă prețurile pe care trebuie să le plătească cei care doresc să se bucure de bucatele acestuia sunt unele astronomice. Nu mulți și-ar permite să mănânce, spre exemplu, curcanul de Crăciun pe care îl vinde Scărlătescu.

Prețul piperat pe care îl cere Cătălin Scărlătescu pentru un curcan de 20 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu pregătește meniul pentru masa de Crăciun, iar doritorii îl vor putea achiziționa. Nu vă grăbiți, însă, să luați cu asalt platforma care prezintă oferta înainte de a arunca o privire asupra prețurilor ….piperate!

Spre exemplu, un curcan de 20 de kilograme pentru masa de Crăciun costă nici mai mult, nici mai puțin de 2.763,00 lei, adică mai mult decât salariul minim brut pe care îl încasează un român.

Pe de altă parte, cozonacii au prețuri accesibile. Cozonacul produs și comercializat de Cătălin Scărlătescu cântărește 1,2 kilograme și costă 125 de lei.

Ce puteți cumpăra pentru masa de Crăciun de la chef Cătălin Scărlătescu

Iată ce alte preparate marca Chef Sărlătescu puteți comanda de pe site-ul celebrului bucătar, dar și care sunt sumele de bani pe care trebuie să le plătiți dacă doriți să aveți pe masa de Crăciun astfel de produse.

Pentru 600 de grame de sarmale, prețul este 59 de lei.

500 de grame de salată boeuf costă 50 de lei, în timp ce 500 de grame de piftie de porc costă 45 de lei. Chef Cătălin Scărlătescu prepară și bucate cu specific exotic, așadar în meniu puteți găsi și platouri de sushi. Un platou pentru 8 persoane, care conține 110 bucăți de sushi, valorează 818 lei, potrivit site-ului oficial al lui Cătălin Scărlătescu.

Așa cum era de așteptat, chef Scărlătescu s-a gândit și la cei care sunt pasionați de deserturi. În meniu există mai multe tipuri de torturi, iar prețurile se încadrează între 140 de lei și 170 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: