Redactia.ro
Home » Sport » Chindia-FCSB 1-2! ”Bizonul” i-a dedicat golul fetiței sale

Chindia-FCSB 1-2! ”Bizonul” i-a dedicat golul fetiței sale

Chindia-FCSB 1-2

Chindia-FCSB 1-2. Bogdan Argeș Vintilă a ajuns la șase meciuri fără eșec pe banca celor de la FCSB, în campionat. Roș-albaștri sunt pe locul 7 în Liga 1, cu 18 puncte.

FCSB a avut prima ocazie chiar în primul minut. Gnohere a șutat puternic, dar puțin peste poartă. În minutul 13, gazdele au deschis scorul pe stadionul de la Ploiești. Daniel Florea a primit o pasă de la Neguț și a înscris cu capul. Roș-albaștrii au acuzat faptul că golul a fost precedat de un henț, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. După 15 minute, FCSB a egalat. Șutul lui Moutinho a fost deviat de Leca, iar mingea aajuns în poartă. În repriza a doua, Gnohere și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

„Arbitrajul a fost jenant. Avem nevoie de VAR. Din fericire, Dumnezeu ne-a ajutat și a venit acel gol al lui Moutinho. Nu au greșit. Și ei au primit mână de ajutor de la mâna lui Neguț și a arbitrilor. Nu știu sută la sută, dar din ce am văzut cred că a fost henț”, a spus Florin Tănase, la Digi Sport.

“Am început bine, am deschis scorul dar am fost prea limitați în exprimare. Nu am reușit să construim când aveam mingea. Am fost timorați. Oricum am jucat cu o echipă foarte bună și i-am respectat prea mult. Mă așteptam la mai mult de la băieți”, a declarat Viorel Moldovan, la Digi Sport.

”Bizonul” i-a dedicat golul fetiței sale

“Golul este pentru fetița mea care s-a născut acum o lună, și pentru soția mea. A fost o bucurie să marchez în sfârşit. După, cu siguranţă că, pe plan personal, startul sezonului nu a fost prea bun pentru mine. Trebuie să muncesc în continuare pentru a-mi câştiga locul de titular. Cea mai importantă pentru mine este echipa şi victoria. Atât” a spus Harlem Gnohere.

Francezul are 47 de goluri marcate în 103 meciuri pentru FCSB. În total, în România, Gnohere a înscris de 71 de ori.

Citește și: Sepsi-Astra 2-3! Bogdan Andone, debut cu o victorie pe banca giurgiuvenilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: