Redactia.ro
Home » Știri » Christina Ich, probleme cu legea. De ce o au in vizor autoritatile

Christina Ich, probleme cu legea. De ce o au in vizor autoritatile

Frumoasa Cristina Ich, cunoscuta vloggerita in Romania are probleme cu legea. Aceasta a fost trasa pe dreapta de un “pusti cordit”, Cuma preferat sa ii spuna unui politest aflat in misiune in controlul traficului din Bucuresti.

 

Un “pusti cordit” a fost politistul care a indraznit sa o opreasca pe influencerita si sa ii tranteasca o amenda pentru folosirea telefonului in timp ce conducea. Criza de nervi pe care a avut-o frumoasa vloggerita a fost imortalizata intr-un live pe Instagram. ”M-am enervat acum cu niște polițiști… Băi, câtă nesimțire, frate, că te uiți la Waze! Zic: ”Unde vrei să-mi pun Waze-ul?” Că îl aveam în mână. Băi omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă, ok, ia-mi și permisul, ia-mi 10 puncte… 6… Zice: ”ți-am dat 9”!… Dar dă-mi câte vrei tu… Bă, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am văzut. Efectiv, îmi venea să-i sparg capul. Trebuia să ajung urgent undeva, nu știam strada și eu i-am semnat, aveam nervi și i-am făcut o semnătură… Îți fac alt proces verbal. Dar pentru ce să-mi faci, nu ți-am făcut, nici nu ți-am zis nimic, pentru ce să-mi faci tu alt proces verbal. Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia să-i fac reclamație! Bi, și cum s-a comportat, ați fi făcut criză de nervi. ”Ai semnat nu știu cum!” ”Cum am semnat?”, zic. ”Așa semnez eu”. ”Îți fac alt proces verbal” ”Ia mă, și permisul, dacă vrei”. Doamne, cât m-am abținut să nu-l înjur”, a fost in mare criza de nervi a Cristinei Ich, transmisa pe Instagram.

Ce pedeapsa risca frumoasa Cristina Ich

Potrivit Codului Rutier din Romania ”Insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: