Redactia.ro
Home » TV » Christina Ich și-a schimbat complet aspectul. Prin ce transformare de look a trecut partenera lui Alex Pițurcă

Christina Ich și-a schimbat complet aspectul. Prin ce transformare de look a trecut partenera lui Alex Pițurcă

GALERIE FOTO (2)

Christina Ich reușește de fiecare adtă să își ia fanii prin surprindere. Vedeta a demonstrat că este o femeie asumată și care este adepta schimbărilor. Partenera lui Alex Pițurcă a trecut printr-o schimbare de look uimitoare. 

Prin ce transformare de look a trecut partenera lui Alex Pițurcă

Christina Ich a fost înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun, are parte de dragostea omului potrivit, fiul lui Victor Pițurcă și are un fiu superb, Noah. Mia mult, vedeta a re și o carieră de succes, dovadă fiind numărul mare de urmăritori de perețelele de socializare.

Christina Ich se bucură de aprecierea internauților și pentru faptul că mereu a fost o persoană deschisă cu fanii ei. Două exemple pentru acest lucru sunt momentele în care le-a vorbit admuiratorilor săi despre problemele de sănătate pe care le are și în momentul în care le-a dezvăluit câteva imagini fabuloase, de colecție, cu ea și Alex Pițurcă.

Christina Ich și-a făcut o schimbare miraculoasă de look. Vedeta a decis să își facă breton.

Christina Ich și-a făcut breton

Cum au reacționat internauții

 

Schimbarea de look i-a încântat foarte multe pe fani, încât aceștia au asaltat-o cu mesaje care mai de care mai frumoase.

„Ahhhh cât de bine îți stă 🥰🥰🥰🥰🥰 / Copia mamei tale ești !😍😍❤️❤️❤️ / Minunată 😍 / Iti sta superb♥️🔥 de fapt, tu esti superba oricum😌 / Acum semeni și mai mult cu mama ta ☺️ / ❤️ Arăți extraordinar / Doamne, cât ești de frumoasa, Cris! ❤️ Îți sta super 🤗 / Cat de frumoasa poti sa fii🙀😻😻 / Minunată 😻 / Cred că ești singura persoană căreia îi stă bine și cu părul lung și scurt, și drept și creț, și cu breton și fără 😍”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilro de pe contul de Instagram.

 

Christina Ich, despre operațiile estetice

Cristina Ich, supranumită “Angelina de România”, a răbufnit în momentul în care a fost întrebată de foarte multe ori despre operațiile estetice pe care și le-a făcut. Vedeta a vorbit despre numărul intervențiilor pe care și le-a făcut, într-o postare publictaă pe rețelele de socializare.

Christina Ich a postat o fotografie cu ea, de la vârsta de 16 ani, atunci când avea aceleași trăsături pe care le are în prezent. Vedeta a spus atunci ironic: Eu de la 6 ani am transplant de păr, lentile și buze injectate. Mai mult, influencerul le-a criticat pe vedetele care apelează la bisturiu, fiind o susținătoare a frumuseții naturale.

„Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea”, a spus Cristina Ich.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: