Redactia.ro
Home » Monden » Cinci ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Gestul făcut de băieții artistei

Cinci ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Gestul făcut de băieții artistei

GALERIE FOTO (4) Cinci ani de la moartea Ilenei Ciuculete

Cinci ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Interpreta de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu cinci ani, la vârsta de 64 de ani. Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, pe un pat de spital, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu ciroză și Hepatita C.

Cinci ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Gestul făcut de băieții artistei

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Artista s-a stins din viață la 64 de ani, după ce a fost diagnosticată cu ciroză și Hepatita C. La 14 martie 2017, Ileana Ciuculete a murit pe un pat de spital, în ciuda eforturiloe medicilor de a o salva. În urmă cu două zile s-au împlinit cinci ani de la moartea artistei, dar Ileana va rămâne mereu în amintirea celor care au cunoscut-o. Cu aceast prilej, cei dragi au organizat pentru cântăreață un parastas unde au împărțit pachete cu mâncare.

Ileana Ciuculea este înmormântată la cimitirul Străulești 2 din Capitală, acolo unde la mormântul ei sunt aprinse mereu lumânări. Familia vedetei a făcut un parastas la mormânt și a împărțit pachețele cu mâncare pentru pomenirea sa, așa cum cere tradiția creștină. Fiii ei, Aurel Ciuculete și Mugurel Sfetcu, dar și mama artistei au venit de la Craiova la Cimitirul Străulești, de lângă București, unde își doarme somnul de veci regretata artistă. La mormântul vedetei au fost prezente cele mai apropiate persoane din familia Ilenei Ciuculete, precum Doina Brlu și cântărețul Gore Belanschi.

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, împreună și în ceruri

Ileana Ciuculete a fost căsătorită cu Cornel Galeș, cei doi trăind o poveste de dragoste frumoasă. Acum, Ileana și Cornel sunt împreună și în ceruri. Mulți dintre apropiații celor doi spun că artista nu a putut sta fără el. La doi ani de la moartea sa, Cornel Galeș pierea într-un accident rutier. Cornel Galeșa a suferit foarte mult după ce soția sa a murit. El nu a putut accepta ca fiinta iubita a plecat la ceruri atât de repede.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie 2019 în apropiere de Valencia, iar disparitia sa i-a socat pe toti cei care l-au cunoscut. Bărbatul se mutase în Spania după ce se despărțise de iubita sa Vivi, cea care o înlocuise în viața lui sentimentală pe Ileana Ciuculete. Galeș a mai fost căsătorit o dată, cu o femeie pe care o părăsise pentru interpreta de muzică populară. „Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi”, a declarat fosta soție a lui Galeș, Nela Pintoiu, pentru Click!.

Ileana Ciuculete mai fusese si ea casatorita, iar cu primul sot avea doi copii.De multe ori, cei doi băieți ai artistei au ieșit în public și au acuzat-o că i-a abandonat și că nu este o mamă bună. Doina Belu, nasa celor doi, a declarat că Cornel Galeș avea unele supersitii cu privire la moartea artistei. “Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat exact așa cum a spus. A tot încercat să pună brază, dar nu se prindeau deloc. Atunci mi-a zis, după ce s-a mai uscat un brad că, la mormânt, unde are și el loc, nu se prind pomii pentru că îl așteaptă pe el. Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn. Mi-a zis că după ce va fi el în locul acela, se vor prinde și brazii, că pe el îl așteaptă”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: