Redactia.ro
Home » Monden » Cine a ajutat-o pe Oana Lis să-și recupereze verigheta de la amanet. Au căutat-o timp de două săptămâni: ”Am învățat multe…”

Cine a ajutat-o pe Oana Lis să-și recupereze verigheta de la amanet. Au căutat-o timp de două săptămâni: ”Am învățat multe…”

GALERIE FOTO (2)

Oana Lis a reușit să-și recupereze verigheta de la amanet, cu ajutorul unei persoane, care și-a dorit foarte mult să o ajute pe vedetă. Soția lui Viorel Lis a făcut tot posibilul să-l ajute pe acesta, după ce a fost externat din spital. Oana avea nevoie de multe lucruri pentru soțul ei, pe care nu și le-ar fi permis de una singură. Așa că, a pus verigheta la amanet!

Cine a ajutat-o pe Oana Lis să-și recupereze verigheta

Oana Lis și-a recuperat verigheta! Vedeta este în culmea fericirii și crede că nimic nu este întâmplător în viață. Soția lui Viorel Lis a fost ajutată de către o persoană cu suflet bun, al cărei nume nu a vrut să-l spună. Oana Lis și-a lăsat verigheta la amanet, pentru a avea bani suficienți să-i cumpere lui Viorel Lis un scaun cu rotile, după ce a fost externat din spital. Între timp, oamenii s-au mobilizat și au sărit în ajutorul celor doi.  Oana și Viorel au primit tot sprijinul necesar, pentru ca fostului edil ala Capitalei să nu-i lipsească nimic.

După clipele grele prin care au trecut, a răsărit soarele și pe strada Oanei și a lui Viorel. Vedeta a fost ajutată de o persoană, căreia nu a vrut să-i dezvăluie identitatea, să-și recupereze verigheta. A fost la un pas să n-o mai găsească, căci cei de la amanet au trimis-o spre topitorie, unde a fost căutată timp de două săptămâni. Din fericire, Oana Lis are din nou verigheta pe deget, după lungi căutări.

Mesajul transmis de Oana Lis

Magia exista.. Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată inapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea. Asa că lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunăvoinței si sufletului doamnei A…care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei…m-am dus sa o recuperez …dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți si au cautat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca scris pe ea V. Lis .

Acum o am din nou….ma simt mai linistită, mai împăcată sufletește , am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot arunca cand sunt copleșită . Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o…ca inca există magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem . Multumesc din suflet si din inimă doamnei A. Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e in noi, în ceea ce facem. Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca încă există magie și bine in lumea asta. Va mulțumesc că existați”, este mesajul transmis de Oana Lis, pe rețelele de socializare. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: