Redactia.ro
Home » Monden » Cine a câștigat ediția a patra a competiției Te cunosc de undeva! Sigur nu te așteptai

Cine a câștigat ediția a patra a competiției Te cunosc de undeva! Sigur nu te așteptai

Cine sunt marii câștigători ai emisiunii Te cunosc de undeva 2022

Una dintre echipele din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” a reușit să impresioneze juriul și publicul într-atât de mult încât a fost acordat un bonus de 100 de puncte. Performanța memorabilă a Elizei Natanticu și a lui Zarug, care au interpretat în coreeană și au oferit o coregrafie extrem de complexă, i-a ridicat în picioare pe toți cei prezenți. Acest moment a schimbat cursul competiției și a adus o victorie surprinzătoare.

O performanță de excepție: Interpretare și coregrafie remarcabile

Eliza Natanticu și Zarug au reușit să cucerească juriul și publicul prin interpretarea lor impecabilă și coregrafia extrem de complicată. Cu toate că provocarea a fost una dificilă, cei doi concurenți și-au depășit limitele și au oferit un spectacol impresionant, care a fost apreciat la justa sa valoare.

Punctajul acordat generos de Andreea Bălan, jurata emisiunii, a fost esențial în schimbarea clasamentului. Deși inițial Alexia Țalavutis și Dima Trofim ocupau primul loc, bonusul de 100 de puncte a schimbat totul, declarându-i câștigători pe Eliza Natanticu și Zarug. Aprecierea pentru munca lor și pentru transformarea lor spectaculoasă a fost evidentă în decizia juratei.

Momentul emoționant al victoriei

Când au aflat că sunt câștigătorii ediției și că au reușit să „fure” victoria colegilor lor, Eliza Natanticu și Zarug au fost copleșiți de emoție. Discursul emoționant al Andreei Bălan a subliniat efortul și dedicarea celor doi concurenți, recunoscând că numărul lor a fost unul dificil și că au făcut față cu brio.

Eu sunt un om căruia de multe ori i s-a spus că nu poți, nu faci, nu cânți, nu ești suficient de bună, nu o să ajungi, nu o să faci… și cred că nu sunt singura. Cred că mulți de regăsesc. Mai cred că trebuie să ai o anumită doză de traumă ca sa ai o sete enormă de succes, de ambiție, că să poți să îți depășești vocile care ți-au tot spus că nu vei reuși.

Este o ambiție, și o sete, și un devotament, și o pasiune și mai ales foarte multă muncă. Când mulți îți spun că nu poți, tu trebuie să vii cu foarte multă muncă. Ei, și atunci când reușești să depășești acel prag și să faci ceva extraordinar, îți dai seama că oamenii aceia au mințit și că doar vorbeau din frustrările lor și că tu poți să muți munții din loc. Și cu doza aia de talent, atât cât ți-a dat Dumnezeu, dacă muncești, reușești să zbori până la stele.”, a spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: