Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mîțu Stoian: „Toată lumea credea că se vor lua”

Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mîțu Stoian: „Toată lumea credea că se vor lua”

Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mîțu Stoian

Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, în urma unui șoc septic. Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit o singură dată, dar a divorțat în 2012. Artistul nu a avut niciun copil. O vecină a interpretului de muzică populară a făcut dezvăluiri surprinzătoare din tinerețea artistului.

Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mîțu Stoian: „Toată lumea credea că se vor lua”

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat un gol imens în sufletul celor care l-au cunoscut. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie. Interpretul de muzică populară făcea terapie post-COVID la o clinică privată, când a i s-a făcut rău și a fost transportat la spitalul de Urgență. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe maestrul muzicii folclorice.

O vecină a intepretului a făcut dezvăluiri uluitoare despre tinerea acestuia. Conform acesteia, Petrică Mîțu Stoian a povestit care a fost prima iubire a artistului. Lia, una dintre vecinile cântărețului de la Isverna, a fost una dintre cele mai apropiate persoane ale familiei lui Mîțu Stoian. Femeia și-a adus aminte de Domnica, prima iubire a cântărețului. Petrică și Domnica erau colegi de clasă,iar multă lume credea că cei doi se vor căsători, dar destinul le-a pregătit drumuri diferite. Astfel, cei doi s-au despărțit, după terminarea liceului.

„Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împruenă pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua. Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-au despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină.”, a declarat vecina regretatului cântăreț.

Mama artistului și-a dorit ca Domnica să-i fie noră

Petrică Mîțu Stoian avea planuri mărețe pentru viitorului lui, în timp ce mama sa își dorea ca artistul să o ia de soție pe Domnica și să rămână în Isverna. „Îl voia așezat la casa lui, lângă ei, aici, în Isverna.Se gândeau să își facă aici un rost, nu să se spetească în mină.”, a mai povestit Lia.

Ulterior, Petrică Mîțu Stoina și-a făcut o carieră în muzică și s-a căsătorit cu Carmen, iar mama sa a plăcut-o foarte mult. Cu toate astea, aceasta își dorea nepoți de la fiul ei, nu nuumai de la surorile acestuia. Își dorea ca numele Stoian să fie dus mai departe.

În 2012, artistul a divorțat de Carmen și nu s-a mai recăsătorit. De asemenea, Petrică Mîțu Stoian nu a avut niciun moștenitor. „Mama lui era încântată că s-a căsătorit cu acea femeie. Spera să o facă bunică, mama lui și-a dorit foarte mult nepoți și de la el, nu doar de la surorile lui. Voia ca numele Stoian să meargă mai departe. Dar Petrică a divorțat, nu s-a mai recăsătorit și nici nu a făcut copii. Mama lui i-a reproșat până la bătrânețe asta”,a mai spus vecina lui Petrică Mîțu Stoian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: