Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost singurul bărbat din viața Simonei Halep înainte să se căsătorească cu Toni Iuruc. Familia sportivei și-a dorit un ginere machidon

Cine a fost singurul bărbat din viața Simonei Halep înainte să se căsătorească cu Toni Iuruc. Familia sportivei și-a dorit un ginere machidon

GALERIE FOTO (2) Bărbații din viața Simonei Halep. Ce iubiți a avut tenismena

Simona Halep s-a remarcat mereu pentru modestia de care a dat dovadă atunci când a venit vorba de viața sa personală. Indiferent de celebritatea pe care a câștigat-o datorită performanțelor sale sportive, jucătoarea de tenis nu a permis niciodată ca relațiile sale să fie subiect de discuție public. Înainte să-l cunoască pe Toni Iuruc, cel care i-a devenit soț, aceasta ar mai fi avut o singură relație cu un bărbat foarte influent din țara noastră.

Cine a fost singurul bărbat din viața Simonei Halep înainte să se căsătorească cu Toni Iuruc

Simona Halep este o figură foarte apreciată de publicul din țara noastră, atât pentru cariera sa sportivă, cât și pentru eleganța și modestia sa. A preferat mereu să fie cunoscută pentru performanțele sale, în timp ce viața personală și aspectele legate de acest subiect au fost mereu bine ascunse. A fost reținută atunci când a venit vorba de bărbații din viața sa, iar în afară de soțul său, Toni Iuruc, a mai fost văzută doar la brațul unui singur alt partener.

Este vorba de Costa, fiul lui Teia Sponte, un cunoscut om de afaceri din țara noastră. Legătura dintre cei doi a început în urmă cu mai bine de 6 ani, când tabloidele din țara noastră i-au surprins împreună. Cu toate că oamenii s-ar fi bucurat enorm să o vadă pe Simona într-o asemenea ipostază, sportiva a evitat să-și confirme sau să-și infirme relația.

Timpul a trecut, iar oficializarea relației dintre Simona Halep și Costa Sponte a întârziat să apară. Ulterior, când jucătoarea de tenis s-a afișat alături de Toni Iuruc, publicul a înțeles că presupusa legătură dintre cei doi a ajuns la final. Conform informațiilor disponibile în mediul public, fiul omului de afaceri ar fi fost singurul bărbat din viața sportivei înainte de soțul său.

Costa Sponte ar fi părăsit-o pe Simona Halep pentru o tânără cu care s-a și căsătorit

Chiar dacă Simona și Costa nu și-au confirmat relația, momentul în care legătura dintre cei doi a ajuns la final a fost unul destul de clar. Fiul lui Teia Sponte s-a căsătorit în anul 2o19 cu Bianca, o tânără în vârstă de doar 20 de ani în acel moment. Conform informațiilor puse la dispoziție de cancan.ro, tânărul ar fi părăsit-o pe sportivă pentru noua sa iubită.

Presupusa infidelitate a acestuia nu a fost încă confirmată, însă nunta sa cu Bianca a fost un eveniment fastuos, care în acel moment a captat atenția publicului din țara noastră prin amploarea sa.

Bunica Simonei Halep și-ar fi dorit ca Costa Sponte să fie ginerele său

Un lucru important despre Simona Halep este faptul că a făcut tot posibilul să ducă tradițiile familiei sale mai departe. S-a născut într-un neam de machedoni, iar părinții și apropiații au susținut-o mereu să-și găsească un soț asemenea ei.

Bunica Simonei a dezvăluit în cadrul unui interviu că familia Halep și familia Sponte sunt în relații foarte bune, între ei existând o legătură foarte apropiată.

„Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit libertatea.ro.

Simona Halep și Costa Sponte nu au ajuns în fața altarului, în ciuda dorinței familiei lor. Alesul său a fost Toni Iuruc, alături de care intenționează să-și întemeieze o familie mare și frumoasă. Au devenit soț și soție la începutul acestei toamne, iar anul viitor își doresc să facă o nuntă tradițională, după cum este obiceiul în rândul machidonilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: