Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost tatăl Anamariei Prodan. A făcut primul milion pe vremea comunismului

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan. A făcut primul milion pe vremea comunismului

GALERIE FOTO (5) Cine a fost tatăl Anamariei Prodan.

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan. Impresara a fost fiica Ionelei Prodan, regretata interpretă de muzică populară care s-a stins din viață în urmă cu trei ani. Cu toate astea, puțină lume știe cine a fost tatăl Anamariei Prodan și povestea sa de viață impresionantă.

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan. A făcut primul milion pe vremea comunismului

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan. Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu trei ani, lăsând un mare gol în viața Anamariei Prodan. Interpreta de muzică populară i-a lăsat impresarei o moștenire de câteva milioane de euro. Cu toate astea, puțină lume știe că Ionela Prodan a moștenit averea la rândul ei de la primul soț, celebrul avocat Traian Tănase.

Sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, a vorbit într-un interviu pentru San Diego Voyager despre tatăl său. Potrivit acesteia, tatăl său era pasionat de artă și imobiliare, pasiune pe care a moștenit-o și ea. Anca a povestit că Traian Tănase a rămas orfan la vârsta de cinci ani, iar când avea 14 ani s-a angajat într-o sticlărie pentru a avea bani de școală. ”M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare.

Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani. Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități. Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan.

Tatăl Anamariei Prodan a mai fost căsătorit cu o cântăreață

Avocatul Traian Tănase s-a căsătorit cu Ionela Prodan la câțiva ani după ce a rămas văduv. Prima lui soție a fost artista Mărioara Tănase, care a murit la 30 de ani, într-un accident rutier. Tatăl Anamariei Prodan s-a stins din viață în 1992, la vârsta de 54 de ani. Acesta a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, lângă prima lui soție. Tot aici a fost înmormântată și interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

La rândul ei, artista a mai fost căsătorită cu inginerul Toni Antohi. „Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii”, a povestit Ionela Prodan despre Traian Tănase.

Regretata artistă a trecut prin momente dificile după moartea lui Traian Tănase. Artista a fost nevoită să renunțe pentru o vreme la cariera sa pentru a avea grijă de fiicele sale, Anamaria și Anca. Ulterior, Ionela Prodan a revenit în muzică, iar fiicele sale au reușit să-și construiască propriul drum în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: