Redactia.ro
Home » Monden » Ce sfaturi i-a oferit Ionela Prodan fiicei sale după divorțul de Reghe. Interpreta de muzică populară i-a apărut în vis Anamariei

Ce sfaturi i-a oferit Ionela Prodan fiicei sale după divorțul de Reghe. Interpreta de muzică populară i-a apărut în vis Anamariei

Ce sfaturi i-a oferit Ionela Prodan fiicei sale după divorțul de Reghe

Ce sfaturi i-a oferit Ionela Prodan fiicei sale după divorțul de Reghe. Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani, iar acum trece din nou printr-un moment dificil. Vedeta a declarat recent că, mama sa i-a apărut în vis și i-a oferit sfaturi.

Ce sfaturi i-a oferit Ionela Prodan fiicei sale după divorțul de Reghe. Interpreta de muzică populară i-a apărut în vis Anamariei

Ce sfaturi i-a oferit Ionela Prodan fiicei sale după divorțul de Reghe. Impresara trece prin momente dificile, având în vedere că antrenorul a declarat că a depus actele de divorț. Cu toate astea, Anamaria Prodan a anunțat că va lansa mâine două cărți, dezvăluind că Ionela Prodan, mama impresarei, i-a apărut în vis și i-a oferit sfaturi. „Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi căci moment mai bun pentru această lansare nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Vedeta a spus că mama sa i-a apărut de mai multe ori în vis și i-a oferit cele mai bune sfaturi în perioadele grele. „Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis mi-a spus: Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut în această dimineață să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea,. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai scris două cărți

Pe data de 17 decembrie 2020, Anamaria Prodan și-a aniversat ziua de naștere și a lansat două carți autobiografice, în care a făcut dezvăluiri șocante din viața personală și profesională. „Da, sunt cea mai bună!’ este titlul pachetului ce reunește cele două volume autobiografice scrise Anamaria Prodan. Am scris cartea asta pentru mine şi familia mea, pentru ca amintirile mele să rămână. În primul volum este vorba despre copilăria mea, în timp ce al doilea este legat de oamenii mei dragi din fotbal. A ieşit ceva frumos, mi-am dorit să iasă perfect. Când am ajuns la 300 de pagini mi-am dat seama că trebuie s-o împart în două volume.

Este a doua carte scrisă de mine. Prima a fost dedicată mamei mele. Familia mea a făcut istorie în fiecare domeniu. Am avut discuţii cu foarte multe editurii. Fiecare redactor, când a auzit că vreau să scriu o carte, a fost interesat. La editura Libris am găsit nişte oameni care m-au ajutat din prima şi până în ultima secundă.

Am schimbat textul de foarte multe ori, la fel şi coperta, iar ei m-au înţeles. Mi-am dorit să fie peste cartea lui Michelle Obama. În mine sunt două inimi, una de femeie şi una de bărbat. Uneori sunt băgăcioasă, vreau să ştiu dacă prietenii mei sunt bine. Şi cu soţul meu mă ciocnesc pe teme de fotbal. Mereu vreau ca fotbaliştii mei să fie foarte bine”, spunea atunci Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: