Redactia.ro
Home » Monden » Mama Anamariei Prodan a prevestit divorțul impresarei! Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale înainte să moară

Mama Anamariei Prodan a prevestit divorțul impresarei! Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale înainte să moară

Mama Anamariei Prodan a prevestit divorțul impresarei! Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale înainte să moară

Mama Anamariei Prodan a prevestit divorțul impresarei! Celebra impresară a povestit ce i-a spus Ionela Pordan înainte să se stingă din viață. 

Mama Anamariei Prodan a prevestit divorțul impresarei! Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale înainte să moară

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu un an, moment în care toată familia a fost greu încercată. Românii care au urmărit soții în diverse apariții TV știau căt de apropiați sunt cu toții și ce gol imens a lăsat cântăreața în urma sa.

Regretata solistă de muzică populară l-a apreciat mult pe cel de-al doilea soț al fiicei sale. În urmă cu aproximativ un an vedeta a povestit ce i-a spus cea care i-a dat viață înainte să își dea ultima suflare.

„Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan.

Acum, când familia Anamariei Prodan este încercată de o altă suferință, aceea a divorțului, mulți dintre fani au interpretat această învățătură ca fiind o avertizare lăsată în urmă de cântăreață ca fiica ei să încerce să țină familia unită la fel cum a făcut ea în timpul vieții. Era bine cunoscut faptul că Ionela Prodan aduna deseori la masă pe toată lumea și se străduia să țină legătura cu copiii care începeau să prindă aripi dincolo de meleaguri.

Anamaria Prodan: ”Un bărbat puternic își face prima dată familia fericită”

Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este pe punctul de a-și scrie ultimul capitol. Antrenorul a declarat că s-a ocupat deja de actele de divorț, iar foarte recent iubita acestuia a afirmat că are o relație amoroasă cu vedeta și că este însărcinată. Fanii impresarei nu au vrut să creadă inițial aceste lucruri, dar iată că este adevărat.

”Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi spunea cineva că și șoarecele își schimbă gaura. Un bărbat puternic își face prima dată familia fericită. Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt este un bărbat slab. Din exemplele mele nu există unul care să fi căzut și să se redreseze”, a spus Anamaria Prodan, la „Teo Show”, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: