Redactia.ro
Home » Monden » Cum o cheamă, de fapt, pe Anamaria Prodan în buletin. ”Prodan n-am fost niciodată”

Cum o cheamă, de fapt, pe Anamaria Prodan în buletin. ”Prodan n-am fost niciodată”

Cum o cheamă, de fapt, pe Anamaria Prodan în buletin. ”Prodan n-am fost niciodată”

Anamaria Prodan este în centrul atenției în ultima perioadă, mai ales de când Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Și în ciuda faptului că se discută mereu despre ea, puțină lume știe, de fapt, care este numele real al impresarei.

Cum o cheamă, de fapt, pe Anamaria Prodan în buletin. ”Prodan n-am fost niciodată”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. La cei 48 de ani ai săi, impresara întoarce toate privirile oriunde merge. Aceasta este cunoscută ca „Prodan”, după numele mamei sale, regretata cântăreață Ionela Prodan, dar vedeta spune că acest nume nu s-a regăsit niciodată în buletinul ei. În schimb, ea a avut, până în prezent, trei nume în cartea de identitate.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria.

Cum a devenit Anamaria Prodan o femeie de succes

Recent, Anamaria Prodan a primit un premiu pentru cea mai puternică personalitate feminină a României, cu rezultate remarcabile într-o lume a bărbaților, și anume fotbalul. Acum, sexy impresara a mărturisit într-un interviu ce înseamnă pentru ea succesul, dar și cum l-a dobândit.

Anamaria Prodan este tot mai activă pe rețelele de socializare în ultima vreme. Impresara este foarte vocală de fiecare dată și răspunde de fiecare dată răutăcioșilor care încearcă să-i facă rău. În ciuda acestor lucruri, sexy impresara se bucură de un real succes pe plan profesional, astfel recent a primit premiu pentru cea mai puternică personalitate feminină.

Trăiește în lux și se bucură de o familie fericită, fiind împlinită din toate punctele de vedere, însă tot ceea ce se vede din exterior este datorită muncii prestate. Aceasta a muncit ani la rând pentru a se bucura de tot ceea ce are în ziua de azi și a înregistra acest succes colosal. În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a povestit că pentru a ajunge la succes trebuie să ai o doză mare de seriozitate și ambiție în caracaterul tău, căci altfel nu o să reușești niciodată. În cazul ei, sexy impresara a mărturisit că datorită acestor calități a ajuns la o mare performanță, argumentând totodată că nu s-a lăsat niciodată învinsă deși foarte mulți prieteni de ai ei au încercat să o saboteze.

”Succesul înseamnă în primul rând seriozitate, căci fără ea nu ajungi nicăieri. Pentru a avea succes nu am avut vacanțe, am muncit non stop, însă nu aș schimbă nimic, doar aș renunță la unele prietenii. Oamenii sunt răi, prietenie înseamnă să fii mereu acolo la orice ora din zi și din noapte.”, a mărturisit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: