Redactia.ro
Home » Monden » Cum a devenit Anamaria Prodan o femeie de succes! Impresara a spus totul

Cum a devenit Anamaria Prodan o femeie de succes! Impresara a spus totul

Cum a devenit Anamaria Prodan o femeie de succes! Impresara a spus totul

Cum a devenit Anamaria Prodan o femeie de succes! Impresara a povestit cum a ajuns să fie una dintre cele mai puternice femei din România. 

Cum a devenit Anamaria Prodan o femeie de succes! Impresara a spus totul

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. La cei 48 de ani ai săi, impresara întoarce toate privirile oriunde merge. Recent, aceasta a primit un premiu pentru cea mai puternică personalitate feminină a României, cu rezultate remarcabile într-o lume a bărbaților, și anume fotbalul. Acum, sexy impresara a mărturisit într-un interviu ce înseamnă pentru ea succesul, dar și cum l-a dobândit.

Anamaria Prodan este tot mai activă pe rețelele de socializare în ultima vreme. Impresara este foarte vocală de fiecare dată și răspunde de fiecare dată răutăcioșilor care încearcă să-i facă rău. În ciuda acestor lucruri, sexy impresara se bucură de un real succes pe plan profesional, astfel recent a primit premiu pentru cea mai puternică personalitate feminină.

Trăiește în lux și se bucură de o familie fericită, fiind împlinită din toate punctele de vedere, însă tot ceea ce se vede din exterior este datorită muncii prestate. Aceasta a muncit ani la rând pentru a se bucura de tot ceea ce are în ziua de azi și a înregistra acest succes colosal. În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a povestit că pentru a ajunge la succes trebuie să ai o doză mare de seriozitate și ambiție în caracaterul tău, căci altfel nu o să reușești niciodată. În cazul ei, sexy impresara a mărturisit că datorită acestor calități a ajuns la o mare performanță, argumentând totodată că nu s-a lăsat niciodată învinsă deși foarte mulți prieteni de ai ei au încercat să o saboteze.

„Succesul înseamnă în primul rând seriozitate, căci fără ea nu ajungi nicăieri. Pentru a avea succes nu am avut vacanțe, am muncit non stop, însă nu aș schimbă nimic, doar aș renunță la unele prietenii. Oamenii sunt răi, prietenie înseamnă să fii mereu acolo la orice ora din zi și din noapte.”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a muncit foarte multe pentru cariera ei

Mai mult decât atât, soția lui Laurențiu Reghecampf a afirmat că pentru a ajunge unde este astăzi, ea nu a avut parte de vacanțe în adevăratul sens al cuvântului, astfel tot timpul trebuia să stea cu telefonul în mână și să muncească permanent.

De ceva vreme, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în centrul atenției și datorită zvonurilor legate de divorțul lor. Se presupune că mariajul acestora ar ajunge la final, însă de nenumărate ori impresa a ținut să spună că lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a precizat că relația ei cu Laurențiu Reghecampf e una foarte bună, se înțeleg de minune și nu se pune vorba de niciun divorț, ci sunt doar oameni răi care vor să se bage în relația lor din diferite motive.

Ea a precizat că nu va renunța la soțul ei, așa cum nici el nu o va face, iar pentru a arăta că lucrurile chiar așa stau, ea postează des imagini care mai de care cu antreprenorul pentru ca toți să știe cât de mult se iubesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: