Redactia.ro
Home » Monden » Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan. Mama sa, Ionela Prodan, ar fi împlinit 74 de ani

Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan. Mama sa, Ionela Prodan, ar fi împlinit 74 de ani

GALERIE FOTO (2) Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan.

Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan. Impresara a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan ar fi împlinit astăzi 74 de ani. Soția lui Laurențiu Reghecampf este foarte afectată de pierderea celei care i-a dat viață, chiar dacă au trecut mai bine de trei ani de la decesul acesteia.

Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan. Mama sa, Ionela Prodan, ar fi împlinit 74 de ani

Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan. Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018. Interpreta de muzică populară a avut o relație specială cu fiica sa, Anamaria Prodan. Cele două au fost mereu apropiate, iar decesul artistei i-a provocat impresarei o suferință imensă.

Astăzi, Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani, motiv pentru care Anamaria a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Soția lui Reghecampf a adăugat o imagine în care apare alături de Ionela Prodan și sora ei, Anca. Fanii impresarei au reacționat imediat când au văzut poza distribuită de Anamaria Prodan, transmițându-i vedetei mesaje frumoase și încurajări. „TE IUBESC, ICOANA MEA❤️🙏’, a scris Anamaria Prodan, în dreptul pozei în care se află alături de mama și sora ei.

Mesajul emotionant postat de Ionela Prodan

Ionela Prodan s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultimii ani de viață. Vedeta a avut grave probleme la pancreas, iar în 2018 a fost internată la spital, loc în care a și decedat. De atunci, Anamaria Prodan suferă și îi duce dorul mamei sale și profită de orice ocazie pentru a postat imagini în memoria ei. La acel moment, Anamaria declara că cea care i-a dat viață îi este un model în viață. La un an de la decesul artistei, impresara a făcut un mare parastas, lucru pe care îl obișnuiește să îl facă de fiecare dată când are ocazia.

Anamaria Prodan, despre moartea mamei sale

Imediat după moartea mamei sale, Anamaria Prodan declara că nu realizează faptul că mama sa a decedat, refuzând să creadă acest lucru.

Impresara a mărturisit că nu i-a spus adevărul mamei sale referitor la boala pe care o avea, cu speranța că o va putea salva. „Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închidCel mai greu mi-a fost când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea în emisiune, știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul” a spus Anamaria Prodan pentru ”Vorbește lumea”, la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: