Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei:„Dacă cineva îmi jignește soțul…”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei:„Dacă cineva îmi jignește soțul…”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei. Impresara a trecut printr-o perioadă dificilă, iar zvonurile despre divorțul de soțul ei au ținut primele pagini ale tabloidelor. Anamaria Prodan a trebuit să-și apere partenerul de viață și familie.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei: „Dacă cineva îmi jignește soțul…”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre familia ei. Vedeta tv a trecut printr-o perioadă dificilă, mai ales că zvonurile divorțului de Laurențiu Reghecampf, au ținut primele pagini ale ziarelor. Anamaria Prodan s-a văzut nevoită să infirme de multe ori aceste bârfe și de a-și apăra partenerul de viață. Recent, aceasta a declarat că nu mai dorește să mai vorbească public despre soțul și familia ei, iar dacă cineva îi va jigni familia, va lupta cu toate forțele. „Nu mai vorbesc de familia mea. Nu cred că este problema cuiva. Sunt foarte mulți neaveniți care se bagă cu bocancii, nu verifică, numai răutăți.

Eu cred că e mai bine în momentul asta ca familia mea să stea departe de toată nebunia asta. Iar dacă cineva îndrăznește vreodată… Eu sunt omul care luptă cu toată forța. Fizică, intelectuală. Dacă intră cineva pe mâna mea… E problemă dacă cineva îmi jignește soțul sau copiii”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a negat niciodată faptul că Reghe ar fi avut o altă relație. „Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan.

Impresara a declarat că în familia ei nu se va produce niciun divorț. „Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Familia Reghecampf

Anamaria Prodan, despre cum se mentine în formă

Deși are trei sarcini la activ, Anamaria Prodan are un trup de invidiat. Aceasta susține că nu depune eforturi uriașe pentru a arăta așa. Anamaria Prodan a declarat că nu depune eforturi foarte mari pentru a arăta așa. „Nu am secrete, am o viață ordonată, o viață normală. Eu nu merg în discoteci, nu pierd nopțile. Dorm normal, mănânc normal. Am aproape 50 de ani, nu mănânc seara. Fac sport. Am grijă de mine, e vorba de respect față de mine, în primul rând”, a spus Anamaria Prodan.

La începutul pandemiei de coronavirus, Anamaria Prodan s-a infectat cu noul coronavirus, dar nu a avut o formă gravă. „Am avut COVID, am trecut cu bine, am vaccin. Suntem bine. La început am avut COVID.”, a declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: