Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, sfaturi pentru Anamaria Prodan în divorțul cu Laurențiu Reghecampf. „Dragoste cu forța nu se poate”

Monica Tatoiu, sfaturi pentru Anamaria Prodan în divorțul cu Laurențiu Reghecampf. „Dragoste cu forța nu se poate”

Monica Tatoiu, sfaturi pentru Anamaria Prodann în divorțul cu Laurențiu Reghecampf

Monica Tatoiu, sfaturi pentru Anamaria Prodan în divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Aflată la al treilea mariaj, Monica Tatoiu, a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Afacerista i-a oferit câteva sfaturi impresarei, mărturisind că a trăit pe propria piele trădarea bărbatului iubit.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru Anamaria Prodan în divorțul cu Laurențiu Reghecampf. „Dragoste cu forța nu se poate”

Monica Tatoiu, sfaturi pentru Anamaria Prodan în divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a transmis un comunicat prin care explica decizia pe care a luat-o în legătură cu mariajul său. Vedeta a spus că l-a iertat pe Reghecampf și îl așteaptă în sânul familiei. Trecută prin trei mariaje, Monica Tatoiu a vorbit despre situația prin care trece Anamaria Prodan, având și câteva sfaturi pentru ea. Afacerista a declarat că a trăit și ea pe pielea ei trădarea bărbatului iubit, sfătuind-o pe impresară să-și protejeze copiii în această perioadă. „Eu i-am spus Aneimaria! Nu e bine! E greu să trăiești cu o femeie cu o personalitate ca a ei. Eu am avut un proces cu ea. Unei femei care a fost obișnuită să conducă îi e foarte greu să accepte. E foarte greu să ai un eșec după ai avut succes non stop. Dar dragoste cu forța nu se poate! Ea nu poate admite asta! Eu i-am spus ei de multe ori. Pe măsură ce îmbătrânești, fi înțeleaptă! Bărbatul se apropie de criza de erecție! Clar e criza de erecție! Bărbatul nu e monogam! Trebuie să fii răbdătoare, să lași de la tine”, a spus Monica Tatoiu, la Kanal D, la „Teo Show”.

Monica Tatoiu este de părere că femeia care nu luptă pentru bărbat, își merită soarta indiferent de situație. De asemenea, afacerista a reamintit faptul că Anamaria Prodan a făcut același lucru cu prima soție a lui Reghe. „În viață trebuie să te gândești pe ce-ți clădești fericirea! E frumoasă fata asta acum, dar și ei o să-i cadă pielea într-o zi. I se va întâmpla la fel! Femeia aia crede că dacă e tânără și i-a făcut un copil gata! Copilul te leagă de moment, dar bărbatul care te-a înșelat o dată mai înșeală și a doua oară. Femeia, dacă nu luptă pentru bărbat, își merită soarta. Dar trebuie să fim atenți la copii. Și Anamaria a făcut la fel cu prima soție! Lacrimile generează durere șapte generații! Asta dacă crezi în Dumnezeu!”, a adăugat femeia de afaceri.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf

Anamaria Prodan, 48 de ani, a făcut luni, primul anunț oficial după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul.Agentul FIFA susține că Reghe a înțeles greșeala făcută și că va sta aproape de familia sa. ”Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII.NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF?”, a reacționat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: