Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, declarații fără perdea despre prima noapte de amor: “Bine că am scăpat”

Monica Tatoiu, declarații fără perdea despre prima noapte de amor: “Bine că am scăpat”

Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri fără perdea despre prima noapte de amor, însă și care a fost cel mai de preț sfat pe care i l-a dat fiului ei. Totodată, femeia de afaceri a mărturisit și cel mai mare regret din viața ei.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri sincere despre viața personală la care nimeni nu se aștepta. Iar printre cele mai picante subiecte atinse a fost chiar prima noapte de amor a Monicăi Tatoiu.

Monica Tatoiu, despre prima noapte de amor: “Bine că am scăpat”

Monica Tatoiu a declarat că nu își amintește prea bine prima noapte de amor, însă a precizat că momentul s-a consumat doar pentru a le face ”în ciudă” părinților ei. Denise Rifai, realizatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe invitata sa cum și-a început viața intimă.

„V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”, iar răspunsul a venit fără nicio ezitare. Monica Tatoiu a spus că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de experiența primei nopți de amor.

Femeia de afaceri a ținut să sublinieze și că, în opinia sa, ”virginele nu sunt iubite de bărbați”. Mai mult, a avut și un sfat pentru fiul ei legat de virgine.

Monica Tatoiu, sfat despre virgine pentru fiul ei

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

Însă iată ce sfat i-a dat Monica Tatoiu fiul ei în privința virginelor. Mai exact, femeia de afaceri i-a recomandat să stea departe de fetele virgine.
„Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

Monica Tatoiu, cel mai mare regret legat de tatăl ei

Fiica unul medic celebru în lumea cardiologilor din Timișoara, Monica Tatoiu a vorbit la emisiunea lui Denise Rifai și despre relația dificilă cu tatăl ei. Chiar dacă recunoaște că îi datorează foarte multe, femeia de afaceri a admis că toată viața s-au certat.

Iar de când tatăl Monicăi Tatoiu a murit, în noiembrie 1989, vedeta Tv traiește cu cel mai mare regret în suflet.

”Îl visez pe tata când sunt momente grele în viața mea. Îmi reproșez că nu i-am spus că îl iubesc. Pentru că m-am luat după mama, care era o căsătorie aranjată și care nu l-a iubit niciodată. Nici nu l-am îmbrățișat. Emoțiile trec, regretele rămân”, a spus Monica Tatoiu, cu greu stăpânindu-și lacrimile.

Cine este Monica Tatoiu

La 65 de ani, Monica Tatoiu su bucură de viața de femeie de afaceri de succes. De peste 10 ani, a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Aceasta deține un doctorat în matematică și este o prezență obișnuită a emisiunilor TV.

Monica Tatoiu a devenit și mai popular în rândul românilor mai ales după ce, în anul 2004, a candidat la funcția de Primar General al Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: