Redactia.ro
Home » Monden » Ce a postat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare! Fanii au fost surprinși de reacția impresarei

Ce a postat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare! Fanii au fost surprinși de reacția impresarei

Ce a postat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare! Fanii au fost surprinși de reacția impresarei

Anamaria Prodan a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare! Se pare că aceasta a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf. 

Ce a postat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare! Fanii au fost surprinși de reacția impresarei

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. După ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf a spus oficial că va divorța de cea care i-a fost parteneră de viață ani de zile, aceasta a postat o fotografie pe contul său de Instagram, lucru  care i-a șocat pe fanii ei. Aceasta a postat o imagine cu toată familie, punând la descriere mai multe hashtag-uri legate de familie puternică și familie unită.

Recent, impresara a transmis decizia în ceea ce privește căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a declarat că nu va vorbi niciodată rău despre soțul său și că l-a iertat, indiferent de situație. La câteva zile după ce în presă s-a zvonit că antrenorul ar fi lăsat-o însărcinată pe presupusa sa amantă, Anamaria Prodan dă dovadă că va lupta neîncetat pentru fericirea familiei sale. 

“A avea o dorința puternică nu înseamnă ca îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine! Tot ce avem in creierul nostru poate sa fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim sa realizam si cum ne imaginam ca putem! Numai in creierul nostru credem ca ii ajutam pe cei ce gravitează pe lângă noi si nu-s suflete puternice! Noi nu știm ce își doresc aceste sufletesi cumplit de rau este faptul ca nici aceste suflete habar nu au ce si doresc! Dreptul nostru este doar sa alegem pentru noi! Putem alege sa ajutam aceste suflete slabe,însă nu putem sa -i obligam sau sa-i trezim din somnul adânc in care cad”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan este dispusă să-l ierte pe Laurențiu Reghecampf

Nu mai încape nicio îndoială că Anamaria Prodan este capabilă de orice pentru a-și vedea familia împreună și ferită de orice probleme. Ea și Laurențiu Reghecampf au reușit în decursul celor 13 ani de căsnicie să-și construiască un adevărat imperiu, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, iar mariajul lor a fost mereu considerat demn de admirație. Nicio realizare materială sau în carieră nu s-a putut compara însă cu dragostea de care se bucură, cu care s-au mândrit ori de câte ori au avut ocazia.

Imaginea pe care și-au construit-o în mediul public, de familie perfectă, a fost zdrobită în momentul în care zvonuri despre un potențial divorț au început să iasă la suprafață. Un cuplu care părea de neclintit a fost pur și simplu umbrit de acest scandal, iar motivul se pare că ar fi legat de o altă femeie, pe nume Corina. Dacă în primă instanță Laurențiu Reghecampf nu a dorit să comenteze acest aspect legat de viața sa personală, ba chiar a preferat să-și protejeze soția și copiii de neplăcerile pricinuite de articolele din presă, în prezent poziția sa s-a schimbat. A confirmat divorțul, iar primele poze ce-l prezintă alături de iubita sa nu au întârziat să apără.

Chiar și în acest context, când putem să ne imaginăm că situația i-a pricinuit multă durere, Anamaria Prodan alege să-și țină capul sus și să-l protejeze pe cel pe care-l iubește mai presus de orice. Astfel, nu doar că alege în continuare să-i adreseze doar cuvinte de laudă și să-l alinte, dar a declarat că este și pregătită să-l ierte.

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici in felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalte! O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, in aceasta viața, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului”, a dorit impresara să comunice publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: