Redactia.ro
Home » Monden »  Cine a trecut pragul casei lui Culiță Sterp, cu puțin timp înainte să-i fie furat seiful din casă. S-a aflat abia acum: „L-a întrebat dacă are cameră video, dacă…” FOTO

 Cine a trecut pragul casei lui Culiță Sterp, cu puțin timp înainte să-i fie furat seiful din casă. S-a aflat abia acum: „L-a întrebat dacă are cameră video, dacă…” FOTO

GALERIE FOTO (3)

În urmă cu puțin timp, autoritățile au găsit câțiva indivizi care furaseră un seif, motiv pentru care s-a făcut corelația cu furtul din familia Sterp, în mediul online. Explicația a făcut-o Luis Lazarus. În mediul online au apărut  imagini cu polițiștii din timpul descinderilor, unde au fost arestați o echipă de hoți care sunt bănuiți de către jurnalistul de investigații că sunt aceeași hoți care au dat buzna în seiful familiei Sterp. Totuși, cei arestați sunt bănuiți de sustragerea a 300.000 de euro, în Capitală și nu din județul Hunedoara, unde își au domiciliul Culiță și familia lui. Iată toate detaliile!

Luis Lazarus: „ Descinderile au dus la arestarea a trei persoane”

„Aceste imagini au fost livrate de Poliția Capitalei, în urma faptului că s-au făcut niște descinderi. La descinderile respective au fost arestați niște cetățeni bănuiți de furtul unui seif. Acuma, discuția cu privire la faptul că seiful este sau nu al lui Culiță o vom face în cursul serii, când sper să dau de Culiță și să facem un live. Imaginile au fost filmate la fața locului.

Descinderile au dus la arestarea a trei persoane. Sunt arestate preventiv încă din 27 iulie și încă sunt în arest. Pe TikTok a apărut un material în care se vorbește despre faptul… E o preluare, asta e de la Poliția Capitalei. Prima dată v-am arătat materialul brut, iar acela a fost preluat. ’10 percheziții, 3 bărbați sunt suspectați că ar fi furat un seif care conținea 300.000 de euro’, zice Poliția Capitalei. Problema este că nu putem să știm dacă aceeași echipă care a spart casa din București Ilfov este aceeași care i-a spart casa lui Culiță Sterp”, a declarat Luis Lazarus, pe Youtube, despre seiful lui Culiță Sterp.

Luis Lazarus: „Acel seif nu se putea lua dacă nu știai unde este pus”

Luis Lazarus explică faptul că interpretul Culiță a fost acasă cu mai mulți oameni pentru a face niște repetiții cu câteva zile înainte ca banii să fie furați. Aparent baia din casa familiei era lângă camera unde se ținea seiful. Oare unul dintre cei care i-au călcat pragul să fie și creierul acestui jaf? Iată detaliile!

„Discutăm de două furturi diferite, de două seifuri diferite. De același mod de operare. Practic, nu putem să știm dacă aceeași echipă care a spart casa din București este echipa care a spart casa lui Culiță Sterp. Părerea mea este că cei care au spart casa lui Culiță, au fost mai mult de trei oameni. Geta nu a închis casa, ci poarta. Doar că sărind gardul, au putut să deschidă poarta, iar apoi să ia seiful. Doar că aici intervine problema cea mai importantă. Acel seif nu se putea lua dacă nu știai unde este pus, cineva care fusese în casă cu câteva zile în urmă. Culiță Sterp primise în casă mai muți oameni, pentru că avusese niște repetiții și baia se afla exact lângă camera unde deținea seiful. Deci a fost relativ simplu pentru câțiva oameni să afle că se află în casă un seif. Poliția nu a găsit suspecți, deși familia a indicat câțiva potențiali suspecți.

Am mers la fața locului, iar împreună cu familia am descoperit că în acea noaptea, au trecut pe acolo 12 mașini. Ne apare această informație că pe data de 27 iulie au fost arestați acești indivizi, care au spart o altă casă în zona București, de unde au luat un seif”, a explicat Luis Lazarus, pe contul lui de YouTube.

Luis Lazarus: „Avem mai mulți suspecți”

„Avem mai mulți suspecți. Bănuiții de către familie…de ce pot fi bănuiți? Pentru că au antecedente penale, pentru că au întrebat în zilele respective, când veniți, ce faceți…pentru că era unul care trebuia să-I aducă o mașină pe care o luase și urma să o aducă înapoi. A mai fost altul care l-a întrebat pe Culiță de camera, dacă funcționează. Nu a fost clar ce i-a răspuns Culiță”, a mai spus Luis Lazarus, în ultimul live făcut pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: