Redactia.ro
Home » Știri » Cine au fost câștigătorii Românii au Talent, până acum. Puțini au rămas în atenția publicului

Cine au fost câștigătorii Românii au Talent, până acum. Puțini au rămas în atenția publicului

Cine au fost câștigătorii Românii au Talent

Câștigătorii Românii au Talent de-a lungul celor 9 ediții au fost aleși din categorii diverse. Din păcate, mulți dintre ei nu au rămas în lumea showbiz-ului, iar publicul nu mai știe nimic despre activitatea lor.

Românii chiar au talent! Au dovedit-o în cei aproape 10 ani de emisiune și au demonstrat că au talente la diverse categorii. Astfel, premiul cel mare al emisiunii a ajuns și la un hip-hoper și la un magician, dar și la un dresor de câini. Trofeul și banii au fost câștigați li de cântăreți, dansatori, dar și de un grup care a găsit metoda de a face show prin rezvolvarea cupului Rubik, un coregraf și tot așa.

Câștigătorii Românii au Talent de-a lungul edițiilor

Vineri, 17 aprilie 2020, PRO TV difuzează ultima etapă a preselecțiilor. A unsprezecea ediție a sezonului 10 va apărea la TV la ora 20.30. Este posibil ca aceasta să fie ultima ediție Românii au Talent până la finalizarea crizei COVID-19. Producătorii emisiunii nu mai au ediții înregistrate, pentru, că de acum înainte, ar fi trebuit să se desfășoare LIVE. Însă, evident, că în contextul crizei COVID-19, mai ales că starea de urgență a fost prelungită, acest lucru nu e posibil.

Până când aflăm care va fi soarta Românii au Talent sezonul 10, din 2020, să ne reamintim de câștigătorii sezoanelor trecute. Românii au Talent se difuzează din anul 2011.

Primul sezon (2011) l-a avut drept câștigător pe hip-hoperul Adrian Țuțu.

Anul 2012 a avut un câștigător magiacian. În al doilea sezon Românii au Talent, marele premiu a mers Cristian Gog.

Sezonul trei (2013), l-a avut drept câștigător pe dresorul de câini Bruno Iacobeț.

Anul 2014 a adus patrulea sezon din Românii au talent. Atunci, premiul din finală a mers la Brio Sonores, o trupa de muzică, din Republica Moldova.

Anul 2015, sezonul cinci, show-ul Românii au talent a fost câștigat de Speedcubing. Acești tineri au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp record.

Sezonul șase din 2016 a fost anul în care premiul a revenit unei voci. Tânăra Laura Bretan, cu vocea ei de soprană, a cucerit marele premiu de 120.000 de euro.

Anul 2017, sezonul șapte a câștigat Lorelai Moșneguțu. Fetița a impresionat prin voce, dar și prin situația ei de viață, fiind născută fără mâini și fără femur la ambele picioare.

Anul 2018, ediția opt a show-ului a fost câștigată de coregraful Emil Rengle, cu un număr de dans.

Anul 2019, în sezonul nouă, marele premiu a mers la Ana Maria Pantaze, așa numită „Cenușăreasa”, o croitoreasă din București cu o voce incredibilă.

Din păcate, după finalizarea edițiilor Românii au Talent, câștigătorii au avut puține apariții televizate, apoi au dispărut din lumina reflectoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: